Moderátor: Pete2

Jarouš píše:Škoda, že nepřiletěl o pár minut dřív, když ještě svítilo.

Ať se daří na přívozu !!
 Ať se daří na přívozu !!   M
 M Že to nejde?
  Že to nejde?  neodpovídejte prosím.
  neodpovídejte prosím.   M.
  M. Ale dobre jsem udelal, ze jsem to tehda zabalil! Zit mezi takovymi komunistickymi, fasistickymi a kolaburujicimi krivaky, kteri libaji prdel kazdemu ze ktereho jen trochu maji.....bych asi nikdy nedovedl a zaplat panbuh za to, ze jsem tenkrat utekl! Jste banda hajzliku zavistivych a hlavne blbych, kteri ani tu svou republiku neumi bez kradezi budovat, ktere vam pomahaji to sve  zlepsovat, at se sousedi zavisti treba poserou!
 Ale dobre jsem udelal, ze jsem to tehda zabalil! Zit mezi takovymi komunistickymi, fasistickymi a kolaburujicimi krivaky, kteri libaji prdel kazdemu ze ktereho jen trochu maji.....bych asi nikdy nedovedl a zaplat panbuh za to, ze jsem tenkrat utekl! Jste banda hajzliku zavistivych a hlavne blbych, kteri ani tu svou republiku neumi bez kradezi budovat, ktere vam pomahaji to sve  zlepsovat, at se sousedi zavisti treba poserou!MiraM píše: Taky se směješ Josefe !?
Ať se daří na přívozu !!
M

**lasta píše:Jste znalí, může se v CZ za letu v balónu konzumovat potrava a pít alkohol ?

**lasta píše:Foto
Ale 8 pasažérů?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků