OVAL0404-Edit.jpgOVal píše:Dnes jako na horách...
OVal píše:Josefe, gratuluji. Třeba to pomůže.
Také jsem kdysi měl PRacovní počítač v bedně od DELLu a nebude těžké uhodnout jeho přezdívku.![]()
josef38 píše:OVal píše:Josefe, gratuluji. Třeba to pomůže.
Také jsem kdysi měl PRacovní počítač v bedně od DELLu a nebude těžké uhodnout jeho přezdívku.![]()
Ondro děkuji a pomohlo to v tom, že je teď mnohem svižnější, než byl. A to je při mé netrpělivosti podstatné.
Notbuk bude opraven mnohem později, čeká se na základovou desku. Tam to ale už 600.- nevyřeší. Zřejmě ale zůstane nadále jen jako záložní, neb jsem s DELLem v současnosti spokojen.
Spravilo to 600.- Kč za čtyři dvougygovky a trocha adrenalinu, jestli se věc podaří a jak se BIOS s touto inovaci vypořádá.
A je dobře, že už s nimi nebudeš trápit HP, zase bys ho utavil. Má nedokonalé chlazení, to nemohlo dopadnout dobře když byl dlouhodobě v takovém zápřahu .![]()
Já jsem ho vloni koupil za tři tisíce ženě a dětem na hraní, je malý lehký a dnes jsem z něj vyháněl pavouky z používání, mám p ty w s dedikovanou video kartou, ale jsou konstrukčně stejné, viz foto. U w hrozí přehřátí vice.
**lasta píše:Je stejný, mas jen jiné panty a horni sadu ovládacích tlačítek , protože t.j. w, tělo a konstrukce je stejná. I s tou dírou na dock na břiše,,,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník