OVal píše:Heuréka, tak už mi funguje i ten Cruci-Fix, nebo jak se to píše....
josef38 píše:OVal píše:Heuréka, tak už mi funguje i ten Cruci-Fix, nebo jak se to píše....
Ahoj Ondro, mám tomu rozumět, že s CornerFixem už nemusíš zápasit?
Jaké máš s ním zkušenosti?
Jistě víš, že můžeš upravovat obrázky i z jiných značek, ale RAWy musíš předem převést do DNG.
OVal píše:V diskuzích není Leica SL moc dobře přijímána... Ale ať si říká kdo chce co chce, mě se ten foťák líbí .......
josef38 píše:OVal píše:V diskuzích není Leica SL moc dobře přijímána... Ale ať si říká kdo chce co chce, mě se ten foťák líbí .......
Je jen otázka, jestli potom je rozumné kupovat Leicu, když chce někdo podobný fotoaparát. Leica je především dálkoměrný fotoaparát se všemi svými klady ale i zápory.
MirekE píše:Moje obava je, ze tento fotak je na stejnem upgradovacim kolotoci jako Canony, Nikony, Fujiny atd. Za pul roku bude lepsi hledacek, rychlejsi AF, nebo Sony udela lepsi dynamicky rozsah atd. To vsechno ponouka ke sledovani vselijakych technickych parametru a k upgradovani. Jeden z mych hlavnich motivu k porizeni Leicy bylo prave to, ze budu od tohoto odstinen.
OVal píše:Nejsem ale takový vodní živel jako Josef......
OVal píše:....barevné posuny na okrajích naštěstí LMM nedělá. Hodná holka.
OVal píše:Má to atmosféru.Jak by to asi vypadalo v BW, nebo žlutém (aby byla zachovaná barva busu) duplexu?
Doufám, že si jako Forrest taky po odjezdu sedneš na lavičku a čekáš..![]()
![]()
Podobné fotky mi vždy připomenou jeden snímek pana Einhorna v knížce Flexaret v praxi. Byl jsem z té fotky úplně paf a nakupoval v bazaru Flexarety. Nedávno jsem se na ni opět díval a už mne tak nebere, ale pořád je ještě dobrá a velmi inspirativní. Jmenuje se tuším "Plískanice".
Mimochodem, podle SPZkyvidím, že jsi se přemístil ještě víc východně. Jen tak dál. Ještě jeden takový skok a budeš zpátky doma.. I když to vlastně asi není o co stát. Na Hlinkách už školka tuším není, jen družina ve vedlejší vile...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků