Nechci radit, nejsem v tomto oboru příliš zběhlý, jen to jen můj návrh.
Hezké ráné všem, Mirkovi hezký večer!

Joseph píše:MirekE píše:Joseph píše:chtěl jsem vás chlapci poprosit, zkuste dávat ty fotky na web větší......dnes už má valná většina lidí NB a nebo displej u PC s větším rozlišením a je skoro škoda, že si pak nemůžeme ty vaše chuťovky vychutnat.....
Ja mam sice 4K rozliseni, ale fotky se mi tady oteviraji uz tak pres celou obrazovku, takze z vetsich bych videl jen cast.
mirku jestli mas rozliseni displeje 4k to zn. 3840 x2160 pixelu a obrazky se ti ze zdejsiho webu zobrazuji vetsi nez displej tak mas v prohlizeci nastaveno vetsi zvetseni nez 100 procent to znamena obrazky se nezobrazuji 1:1 to znaci jeden pixel fotky je zvetsen na vic pixelu displeje a ztratis tak vyhodu ostrosti 4k rozliseni idealne je treba vyuzit nativni rozliseni 1:1 pravda je ze kdo ma naopak mensi rozliseni displeje treba jen fulHD coz je ctvrtina ze 4k tak zase musi ty velke fotky zmensovat....
tak jak pise druhy josef....
josef38 píše:Hezké ráné všem, Mirkovi hezký večer!
OVal píše:Luper: Všecky z poslední doby![]()
. Víc jsem unešený z Tvých černobílých příběhů, ale uznávám, že u této série by to tak nevyznělo. Někdy je i barva namístě.
![]()
![]()
Co se týká větších fotek, tak já se budu držet zpátky. Vyhovuje mi tato velikost. Nemám extra velký a jemný monitor, ani nijak rychlé připojení. Ale pokud Josefové (i někdo další) budou chtít, uložím fotky v plném rozlišení vždy i zde:
https://oval.zonerama.com/Album/668716
OVal píše:Ještě dvě včerejší mostovky. Trošku mi tam ujelo zaostření. S 15kou už to je umění blbě zaostřit.Inu, malej, ale (ne)šikovnej...
Na náhledu to vidět nebude, ale v plném rozlišení už je to znát....
Joseph píše:ten most, to je tvoje oblíbený téma, co?
projel jsem ten odkaz v zoneru a už tam sypej to plný rozlišeníkdepak, černobílá je černobílá...... J.
OVal píše:Joseph píše:ten most, to je tvoje oblíbený téma, co?
projel jsem ten odkaz v zoneru a už tam sypej to plný rozlišeníkdepak, černobílá je černobílá...... J.
Ano, oblíbený. Cestička k domovu...![]()
Na tý Zoneramě by fotky měly být v plným rozlišení. Mne to v zobrazení nepustí dál, než na rozlišení obrazovky, ale na 4K by to mělo být lepší..
Musíš si rozkliknout jednotlivý fotky..![]()
MirekE píše:Za chvili bude mit kazdy monitor s velkym rozlisenim a tak znovu premyslim o tom, ze se zbavim tiskarny. Stoji to penize, vyzaduje udrzbu, zabira misto...
Joseph píše:
no jo, ale tiskárnu nevezmeš do ruky,,,
MirekE píše:Vy panove tisknete?
josef38 píše:Joseph píše:
no jo, ale tiskárnu nevezmeš do ruky,,,
Josefe nerozumím, nedává mi to smysl. Nemáš zde překlep? Nemělo být:
"no jo, ale monitor nevezmeš do ruky,,, ??"
MirekE píše:Za chvili bude mit kazdy monitor s velkym rozlisenim a tak znovu premyslim o tom, ze se zbavim tiskarny. Stoji to penize, vyzaduje udrzbu, zabira misto... Ramovani me nebavi, navic to klasicke s paspartou mi moc nesedi a nejaky sendvic mezi plexi a hlinik si sam neudealam a i jinak je to komplikovane. Vy panove tisknete?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků