spatřil Českou zeď nářků. Nepostřehl jsem po "nočním neodborném vyčištění" nějaká poškození oproti těm, která byla patrná i s nápisem, ale jsem "restaurační laik"
 spatřil Českou zeď nářků. Nepostřehl jsem po "nočním neodborném vyčištění" nějaká poškození oproti těm, která byla patrná i s nápisem, ale jsem "restaurační laik"  A zažil jsem déšť který v krajině pod Řípem a nad Labem nějak letos nepamatuji, most aniž byl býval oset řepkou či kukuřicí také moc nevsakuje
  A zažil jsem déšť který v krajině pod Řípem a nad Labem nějak letos nepamatuji, most aniž byl býval oset řepkou či kukuřicí také moc nevsakuje   , asi ho budou rekonstrovat, jeřáb je už na to připraven, možná i vymění tu předtím posprejovanou zeď - odborně !!.. - foceno pomocí tbl HejAuwej.
, asi ho budou rekonstrovat, jeřáb je už na to připraven, možná i vymění tu předtím posprejovanou zeď - odborně !!.. - foceno pomocí tbl HejAuwej. však za těch 20 let ???? se to nezapomene. Také jsem ve školních dílnách piloval - ale již přes 60 jar tomu, lícovali jsme do sebe "hranaté tvary U a T" z obyč. ocelového plocháče (11343) 10 x40 x 60 mm. Trocha blbnutí a stala se chyba, musel jsem začít znovu -nestíhal jsem a skončilo to tehdy dost divoce, dokonce padaly pohlavky i na "mého pomocníka - později byl děkanem VŠD, -Makarenko nemakarenko, dokonce pro mě i mravní chvalitebná byla
 však za těch 20 let ???? se to nezapomene. Také jsem ve školních dílnách piloval - ale již přes 60 jar tomu, lícovali jsme do sebe "hranaté tvary U a T" z obyč. ocelového plocháče (11343) 10 x40 x 60 mm. Trocha blbnutí a stala se chyba, musel jsem začít znovu -nestíhal jsem a skončilo to tehdy dost divoce, dokonce padaly pohlavky i na "mého pomocníka - později byl děkanem VŠD, -Makarenko nemakarenko, dokonce pro mě i mravní chvalitebná byla  
   . Budu proto držet palce (ty svoje), aby tvoje fotoperpetummobile dobře dopadlo a byl i dobrý pocit, že se dílo podařilo. Snad nebudeš muset schovávat svou hlavu pod hadr jako ten na snímku, program k fotografování mu určovala asi doprovodkyně, a není to jednoduché .. ohromný logistický ranec k tomu potřeboval
 . Budu proto držet palce (ty svoje), aby tvoje fotoperpetummobile dobře dopadlo a byl i dobrý pocit, že se dílo podařilo. Snad nebudeš muset schovávat svou hlavu pod hadr jako ten na snímku, program k fotografování mu určovala asi doprovodkyně, a není to jednoduché .. ohromný logistický ranec k tomu potřeboval  .
 .  , asi by si to měl vzít k srdci i Standa, škoda že jsem mu nevyfotil detail matnice
 , asi by si to měl vzít k srdci i Standa, škoda že jsem mu nevyfotil detail matnice   .
 . No s tou kamerou pod jeptiškou to vypadá na pouhéch 4x5", dle velikosti kufru (docela malinké
 No s tou kamerou pod jeptiškou to vypadá na pouhéch 4x5", dle velikosti kufru (docela malinké  )....
)....

....i  mistři používají tahák
 ....i  mistři používají tahák   aby to klaplo
 aby to klaplo

A pak mi to začlo znít podobně jako neslovo kolmizace.
 A pak mi to začlo znít podobně jako neslovo kolmizace.  Aneb uvedení do kolmé polohy (teda do osy Z co možná nejpřesnějc). Jo Josefe, asi jsi přehlídl co jsem tu napsal o několik stránek na zpět. Tam jsem ten důvod psal:
 Aneb uvedení do kolmé polohy (teda do osy Z co možná nejpřesnějc). Jo Josefe, asi jsi přehlídl co jsem tu napsal o několik stránek na zpět. Tam jsem ten důvod psal:

Luisifer píše:Jak píše Standa a jak jsem napsal - pro doštelování tubusu (na kterym je na jednom konci mikroskopické objektiv a na druhym foťák) co nejpřesnějc do osy Z........

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků