Jaryn píše:Hoši se*te na politiku. Fotíme právě proto, abychom na takové věci nemuseli myslet. Ne ?
No jo strome, ale proč zrovna u nás v česku ty chamtivé, hrabivé, sebestředné, sobecké, prostě ty "zlé" geny mají tak navrch oproti těm přátelským, nesobeckým a .... to jsme opravdu tak hloupý národ, který si neumí vládnout? Já vím, jinde v podobných postkomoušských zemích mají třeba podobné problémy, ale mě to přijde, že tady je to snad v tomto smyslu nejhorší. Celá ta porevoluční léta mi připadají tak nějak z "bláta do louže".strom píše: .. Já se obávám, že co se týká těchto problémů, není nutné konkrétně jmenovat, je to problém poněkud širší. ODS není jediná, to asi víme. Priorita v podobě potřeby obklopit se nadbytečným množstvím majetku je v genech, trvá věky a asi bude přetrvávat navěky, než bude lidstvo nějak geneticky pozměněno. ...
kolega píše:strome, asi to nebude nějak horké, protože jednak není nikde psáno, že avatary musí nějak vyjadřovat věk (to se jenom Jaryn chtěl odlišit od mého, když jsem se po něm opičil ) a pak ten bmx-ův avatar je jasně odlišen nažloutlým zabarvením, tj znakem toho, že pochází z fotografie daleko starší, než ty naše s Jarynem. A co ty, nezvolíš si také nějaký vhodný avatar, aby si nevybočoval ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků