Dal jsem si závazek, že do 75 let věku, každý rok aspoň jednou vylezu na Lysou horu, tak ještě příští rok a mám splněno , letos byly takové mraky, že zakrývaly chvílemi vrchol vysílače
Přílohy
20251030_121945.jpg (254.67 KiB) Zobrazeno 330 krát
monikash píše:Příště si vem s sebou pilku a sekerku a pokácej ten strom, ať ti neleze do záběru...
Mi tam právě ta větvička docela ladí, jinak bych ji v pohodě smazal , navíc pilka sekera je těžká špatně by se mi lezlo na strom, přece jen tady máme medvědy a posledního záři ještě nespali a vhodnou návnadu kterou bych jim předhodil místo sebe jsem neměl po ruce.
Nový video kodek, který vyvinul Samsung, APV (Advanced Professional Video), je konkurent Apple ProRes. Bude v některých nových Android telefonech. DaVinci Resolve Studio ho už podporuje. Velikostí je asi jako ProRes a nebo BRAW a ProRes RAW, mírně se liší podle stupně kvality. Dvousekundový záznam v UHD, původně v ProRes RAW HQ a převod do různých stupňů kvality.
Aneb když profocení mikra zábleskem chci nahradit videem, tak záblesk trval cca 1/5000s, aby to nebylo pohybově neostry. S filmováním budu projíždět scénu rychleji, takže potřebuju jít na kratší časy závěrky....