Dík za typ. Je to veľa čítania tak si to nechám na večer.
Ktorý parameter je dôležitý pre krátky čas reakcie a aká hodnota by to mala byť?
juraj_k píše: ..... Dotykový displej asi nie, skôr sa poďme uberať cestou toho hľadáčika... Alebo ešte lepšie: skúste mi na základe toho čo som písal v úvode poradiť vy, prosím.
juraj_k píše:Dík za typ. Je to veľa čítania tak si to nechám na večer.
Ktorý parameter je dôležitý pre krátky čas reakcie a aká hodnota by to mala byť?
Alda píše:Teda Eduarde, nic proti tobě nemám , ale od tebe bych
si chtěl nechat poradit, jakou koupit raketu na cestu na Mars...
A ne, že se do mě budeš hned nasraně navážet .
Alda píše:Edo, požadavek byl za 200 eur = asi 5200kč, velký a čitelný displej,
rychlý autofokus a ohnisko na focení psa do 10 metrů.
Odpověď v dvou větách zní: Foťák s těmito parametry a za tu cenu
jsem nenašel*. Existují vlastně jen dvě možnosti, navýšit cenu a nebo
za ty peníze koupit něco, co nebude splňovat zcela ty požadavky.
Abych jen nekecal, tak jeden návrh pro Juraje mám, Kodak AZ 422 za 5300 kč.
* možná ojetý ve fotobazaru?
juraj_k píše:Na toto ma upozornil kamarát, čo na to poviete?
https://elektro.bazar.sk/25149744-canon ... m-f-3-5-5/
=juraj_k "]Dobrý den,
juraj_k » včera, 09:03
Pozdravujem prítomných
Niečo z tejto diskusie som už stihol prečítať no oveľa múdrejší nie som tak že poprosím o radu (som úplný začiatočník a nevyznám sa v základných pojmoch a pomenovaniach). Potreboval by som fotoaparát hlavne na fotenie zvierat - nie na diaľku, zväčša tak do 10 metrov. Momentálne vlastním starší Nicon Coolpix L16. Je to jednoduchý foťák, kvalita záberov - aj keď nie je špičková - ale mne na môj účel postačuje. To s čím nie som spokojný a prečo hľadám niečo iné je doba odozvy, t.j. čas od cvaknutia po zhotovenie záberu. U môjho L16 je strašne dlhá a väčšinou je už zvieratko (konkrétne pes) buď inak otočené ako bolo v čase cvaknutia, alebo už tam ani nie je.
Tak že keď to zhrniem: hľadám jednoduchý fotoaparát na fotenie do cca 10 metrov s čo najkratšou dobou odozvy v cene tak okolo, resp. do 200 Eur, ak bude jeho súčasťou kamera tak to bude plus.[/b] Ešte ma napadlo, že by mohol mať väčší display, resp. ikonky ovládania nakoľko už mám viac ako 50 rokov a nie najlepší zrak.
Poradíte niekto?
Děkuji
Zpět na Začátečníci chtějí vědět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník