Moderátor: Pete2
Umbrella píše:mam sice stejnou verzi, ale ostreni mi prijde stale stejne i po roce, akorat mazivo v zimne trochu tuhne a to tak ze prestane v mrazu ostrit uplne, pokud pocitujes ze by to mohlo mit podobne priciny, tak jedine vymena maziva. Ale jinak tezko radit, kdyby ostreni prestalo uplne a nebylo to tim mazivem, jako ze v teple by to porad neostrilo, pak bych to zanesl na vymenu motoru do AWH.
steef píše:Umbrella píše:mam sice stejnou verzi, ale ostreni mi prijde stale stejne i po roce, akorat mazivo v zimne trochu tuhne a to tak ze prestane v mrazu ostrit uplne, pokud pocitujes ze by to mohlo mit podobne priciny, tak jedine vymena maziva. Ale jinak tezko radit, kdyby ostreni prestalo uplne a nebylo to tim mazivem, jako ze v teple by to porad neostrilo, pak bych to zanesl na vymenu motoru do AWH.
Zdarec.
Mam ten isty problem, len neviem, ci to bude mazivom. Z troch kusov Sigmy jedna vobec neostri (ta bola premazana novym mazivom a nejde vobec) a dve to robia nepravidelne (jedna bola v zarucnej oprave v AWH a nepomohlo to). Zaujimave je, ze vsetky tri zacali mat problemy po cca roku pouzivania. Nebolo by teda odveci zistit pricinu. Kdesi na fore v USA som cital, ze to je kontaktami medzi bajonetom a telom. Ale mne sa zda, ze je to blbost.
dluhos píše:to steef
Není nic jednoduššího, než ty kontakty vyčistit, netřeba přemýšlet, jestli to tím je nebo není. Po vyčištění budete vědět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků