Ahoj všem. Jooo vinobraní....já měl teď vínopití

. Z těch lahvinek co jsem si přivezl z dovolené jsem dvě ,,urazil" sám a včera mi s dalšíma dvěma pomohla návštěva ( neteřinka s kamarádkou ). Všechny ty čtyři lahvinky sklidily jen samou chválu

.
Jinak já jsem pokračoval v hledání Stepníka rudého navzdory ,,rozlámanému tělu" a po pátečním a sobotním lezení po Oblíku jsem dnes vsadil na Ranou

. Tři dny...tři kopce a dohromady cca 12 hodin strávených lezením a klouzáním po strmých svazích ( občas dokonce po čtyřech ).Jednou se mi pod nohama vyvrátil kámen a já ztratil rovnováhu na dobře 45ti stupňovém srázu a padal mezi kamenama cca pět metrů než se mi to podařilo zastavit

...foťák OK , já vcelku taky ale kalhoty a boty

...na dvou místech se mi odtrhla podrážka od svršku !
Když to viděl fotografický pánbůh tak se nade mnou asi smiloval a dneska mi na Rané konečně ,,přihrál" do cesty jednoho Stepníka

. JENŽE to jsem netušil, jak to malé jednocentimetrové škvrně dokáže být hrozně čilé a ještě navíc neúnavné ( inu jde mu o sex tak se snaží najít partnerku

). V trávě se vůbec nedalo fotit a když se mi ho konečně podařilo z prstu ( je jedovatější než Zápřednice , ale nemá důvod tak nic neudělá ) přendat alespoň na klobouk, tak jsem ho nestačil různě přetáčet a obracet jak metelil

.Protože je mrňavý, tak jsem musel použít větší zvětšení ( tudíž menší hl.ostrosti a vyšší nárok na přesné zaostření )....jenže, v levačce klobouk s kterým musím rychle manipulovat , v pravačce foťák s vysunutým zoomem který se bez opory klepal jako osika ( levým okem sleduji kam právě Stepník běží abych mohl otočit klobouk a pravým se ho snažím najít v rozmazaném hledáčku s minimální hl. ostrosti ).....a navíc do toho na Rané vždy fouká silný nárazový vítr a cloumá s kloboukem ( Rubu s Jiříkem V. vědí o čem mluvím )

....prostě to jinak dopadnout nemohlo