Pokud to tu někdo s tebou nerozlouskně nějakou geniálně jednoduchou radou , tak by to bylo spíš na mailovou korespondenci, aby tady nebylo více povídání než fotek

Karlík
Karlíkamatér píše:Ahoj Aldo. ..... PS: měl bych jen jednu prosbičku ( tech.charakteru )....že na mém starém monitoru musím trochu rolovat fotky od ostatních abych si je prohlédl už jsem si zvykl ( a je to můj problém ) , ale ta delší strana cca 5000 Px co vkládáš je opravdu už zbytečně moc. Nechci mluvit za ostatní, ale tohle rozlišení nejspíš uspokojí jen Edu s jeho čtyřkáčkem , pro většinu by možná stačilo HD ( 1366×768 ) nebo max. full HD ( 1920×1080 ) a také kvůli kapacitě úložiště serveru by bylo lepší zmenšit datovou velikost fotografie např. na 500 kb ( ať se nám to sem ještě dlouho dobře ,,cpe"
. Neber to jako kritiku....jen věcná tech.připomínka a rada
Karlíkamatér píše:Ahoj Josefe. Tak manželička si ty růže od tebe suší....měli jsme je celou dovču na stole a dnes s námi doputovaly zpět do Chomutova
![]()
Karlík
Alda píše:Tak raději už tu nic nedám, ať
s tím tady nedělám paseku...
Alda píše:Ta samotná základní úprava ve Photoshopu je jednoduchá a snadná, to mi nějak jde,
ale to ostatní kolem je průser, bo nemám nikoho, kdo by mi to ukázal a vysvětlil.
Proto očekávám, že se něco přiučím v tej Opavě. Tak raději už tu nic nedám, ať
s tím tady nedělám paseku...
Alda píše:Já jsem to měl podobně, dlouho jsem odolával digitálu a fotil s kinofilmovou zrcadlovkou
Vivitar, a až někdy před 12 roky, když jsem byl v USA, tak jsem si koupil nějaký kompakt
od Olympusu a byl jsem z toho nadšený. Nyní už bych asi film do zrcadla už nezaložil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků