Stanley 900 píše:I u předsádky se ale musí ostřit "nohama"
A nebo rukama, ale o tom řeč nebyla.
Tak se měj, hlavně že jsme se dohodli.

P.S.
Já se stejně této disciplíně moc věnovat nechci. Zajímá mě to jen jako výzva.

Stanley 900 píše:I u předsádky se ale musí ostřit "nohama"

josef38 píše:Stanley 900 píše:I u předsádky se ale musí ostřit "nohama"
A nebo rukama, ale o tom řeč nebyla.
Tak se měj, hlavně že jsme se dohodli.
P.S.
Já se stejně této disciplíně moc věnovat nechci. Zajímá mě to jen jako výzva.

Stanley 900 píše:Tak někomu ty technické píčoviny třeba něco dají

Stanley 900 píše:To určitě nebylo myšleno ty technické, ale ty jiné

i kočky, osvětlení
  i kočky, osvětlení   .
 .

Jarda
   Jarda Jarda
   Jarda

....fakt je toho tolik že při mých nynější ,,občasných" návštěvách nestíhám komentáře , tak jen matně ještě co mi utkvělo v paměti
 ....fakt je toho tolik že při mých nynější ,,občasných" návštěvách nestíhám komentáře , tak jen matně ještě co mi utkvělo v paměti   ... FDF ta ,,zasněžená" Amerika a Karlštejn to je paráda ( a hlavně úplně jiné než záplava totožných letních snímků na internetu )
 ... FDF ta ,,zasněžená" Amerika a Karlštejn to je paráda ( a hlavně úplně jiné než záplava totožných letních snímků na internetu )  . Samozřejmě mi to nedá pochválit kluky co mi konkurují v makru
 . Samozřejmě mi to nedá pochválit kluky co mi konkurují v makru   ...Stáňo vosa perfektní ( jak už tu mnozí také psali ) a Forrísek se také pochlapil
 ...Stáňo vosa perfektní ( jak už tu mnozí také psali ) a Forrísek se také pochlapil   ....první pokusy s Rejnokem prima, už chybí jen vychytat nějaký stálý difuzér ( plánek jsem poslal Jirulkovi..). Jirkovo jezdkyně
 ....první pokusy s Rejnokem prima, už chybí jen vychytat nějaký stálý difuzér ( plánek jsem poslal Jirulkovi..). Jirkovo jezdkyně   a ještě Maruška se svými ,,snovými" fotkami ( zaplať pánbůh za stará dobrá sklíčka
  a ještě Maruška se svými ,,snovými" fotkami ( zaplať pánbůh za stará dobrá sklíčka   ). Vám všem ostatním se omlouvám že těch cca sedm stránek zpět mi paměť už nepobírá , naštěstí to tu nikdo nebere jako Fejsbůůůkovou soutěž v počtu ,,lajků" a neurazí se že jsem na něj momentálně zapomněl ( když on mi ty mé minulé třeba pochválil ).
  ). Vám všem ostatním se omlouvám že těch cca sedm stránek zpět mi paměť už nepobírá , naštěstí to tu nikdo nebere jako Fejsbůůůkovou soutěž v počtu ,,lajků" a neurazí se že jsem na něj momentálně zapomněl ( když on mi ty mé minulé třeba pochválil ). a jednu sexy fešandu co si neholí knír
 a jednu sexy fešandu co si neholí knír  

....že jooooo Vláďo
 ....že jooooo Vláďo   
  )....spíš doplním Stáňu osobní zkušeností, neb jsem coby majitel všech možných přechodek a starých objektivů vyzkoušel všechny jmenované varianty 2 - 5 ( a ještě navíc i makroměch ).
 )....spíš doplním Stáňu osobní zkušeností, neb jsem coby majitel všech možných přechodek a starých objektivů vyzkoušel všechny jmenované varianty 2 - 5 ( a ještě navíc i makroměch ).  a na něm reverzně pevnou světelnou 50 ( coby kvalitní předsádku )...levné, kvalitní a zachovány všechny funkce
  a na něm reverzně pevnou světelnou 50 ( coby kvalitní předsádku )...levné, kvalitní a zachovány všechny funkce   ale značnou váhou zatížená konstrukce ,,konce" plastového setového zoomu dostává ,,na prdel"...při použití kvalitního objektivu s IF  jde ale o levné a kvalitní řešení
 ale značnou váhou zatížená konstrukce ,,konce" plastového setového zoomu dostává ,,na prdel"...při použití kvalitního objektivu s IF  jde ale o levné a kvalitní řešení   
  .Blesková přeměna setového zoomu na makro a zpět ( vyfotím makro a během vteřiny fotím krajinky ), skladná ( malá váha a rozměry ), univerzální na objektivy různých závitů ( M 49 až M 56 ), na UZ velký a plynulý rozsah různých poměrů zvětšení, relativně levné a dostatečně kvalitní řešení, lze přidat i slun.clonu , a hlavně nemusím ,,rozpojovat" tělo od objektivu, což je při fotoaparátu často ,,obaleného" pylem hodně risk že se něco dostane na snímač
 .Blesková přeměna setového zoomu na makro a zpět ( vyfotím makro a během vteřiny fotím krajinky ), skladná ( malá váha a rozměry ), univerzální na objektivy různých závitů ( M 49 až M 56 ), na UZ velký a plynulý rozsah různých poměrů zvětšení, relativně levné a dostatečně kvalitní řešení, lze přidat i slun.clonu , a hlavně nemusím ,,rozpojovat" tělo od objektivu, což je při fotoaparátu často ,,obaleného" pylem hodně risk že se něco dostane na snímač   (špatná zkušenost ).
 (špatná zkušenost ).
Karlíkamatér píše: a veškeré ,,husté poznámky" které sem hodí myslí ,,smrtelně vážně"
....že jooooo Vláďo

. Ale samozřejmě ne každý má tyto možnosti cestovat ( a zdraví a finance  to dovolí ), takže můžeme klidně volit i nějakou lokalitu přijatelnější pro co nejvíce z nás ( naše vlast nabízí nespočet krásných míst a při troše úsilí se dá na netu sehnat a usmlouvat slušné ubytování za dobrou cenu ).Já osobně trávím všechny dovolené u nás a vždycky se mi podařilo sehnat pěkné ubytování v rodinných penzionech v ceně 300 - max. 350,- Kč na noc ( s plným vybavením na pokojích ).
 . Ale samozřejmě ne každý má tyto možnosti cestovat ( a zdraví a finance  to dovolí ), takže můžeme klidně volit i nějakou lokalitu přijatelnější pro co nejvíce z nás ( naše vlast nabízí nespočet krásných míst a při troše úsilí se dá na netu sehnat a usmlouvat slušné ubytování za dobrou cenu ).Já osobně trávím všechny dovolené u nás a vždycky se mi podařilo sehnat pěkné ubytování v rodinných penzionech v ceně 300 - max. 350,- Kč na noc ( s plným vybavením na pokojích ). .
 .
 ....já si neměl v práci po noční šichtě dávat to silné kafe
 ....já si neměl v práci po noční šichtě dávat to silné kafe   .
 .
 .Kdo jste ještě nestál u obludy která je vysoká jako několikapatrový panelák a do jedné ,,kapsy" rypadla se jí vejde Fiat 500 tak vám spadne brada údivem....člověk si připadá nesmírně titěrný
 .Kdo jste ještě nestál u obludy která je vysoká jako několikapatrový panelák a do jedné ,,kapsy" rypadla se jí vejde Fiat 500 tak vám spadne brada údivem....člověk si připadá nesmírně titěrný   

Karlíkamatér píše:Ahoj Vláďo.
Už mám v sobě druhou dvoudecku ....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků