Stando taky mě to nasíralo, ale mělo by to jít asi tady : Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Ikony oznamovací oblasti asi, snad vypnout. Nedokážu si zaboha vybavit, kde jsem se toho zbavil ....
Tohle není řešení. Musí se odstranit několik aktualizací, některé zakázat a odstranit jeden adresář plus upravit správce událostí. Ale od nového roku chtějí s W10 přitvrdit a už to nebude tak jednoduché, je nenaistalovat s některou aktualizací.
Stando, sledoval jsem fčera ten zápas, ale dle mého nic moc, nenadchlo mě to, jen 12 kol taktického pobíhání ....čekal jsem od toho víc... nejsem odborník, tak s rezervou ...
Jirulko Ty si fešák . Moni díval jsem se včíl na rajce - pěkný - Stando, díval jsem se na odkazovky - A. Jushua - moc dobrej, má to v krvi - dobrý genetecký základ - rychlé reakce díky bleskovému oku a rychlým svalům . Ani se nemusel nijak krýt -nedostává ale rozdává - Takže potřebuje rovnoceného soupeře . Já jsem zase už 8dní churav -zánět nosohrtanu - a navíc už to mámi na průduškách.Tak se kulíruji - smrkám frkám kašlu a z očí mě taky teče - Je to na ho..o
nazdárek, no jo, du městem a házej po mě baby dělo..y Ruby já tě mám taky rád, seš sympoš, ale necháme to jak to je, jako ženská bys asi nebyl můj typ Stando já tam za chvilku nebudu vůbec, nebo na zádech až se třeba někdy narodí kloudnej fotofoun, kdo ví jak to dopadne
a dostal sem dva libový foťáky, tak možná budu tahat jenom je
Přílohy
čokofoto (1).JPG (139.92 KiB) Zobrazeno 3088 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 37.1 mm
Čas expozice: 1/20 sec.
Clona: F/5.3
ISO: 3200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: X-A1
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: -67/100 EV
Metering mode: Pattern
čokofoto (2).JPG (180.08 KiB) Zobrazeno 3088 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 28.2 mm
Čas expozice: 1/30 sec.
Clona: F/4.5
ISO: 2500
čokofoto (3).JPG (133.8 KiB) Zobrazeno 3088 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 28.2 mm
ISO: 2500
čokofoto (4).JPG (186.2 KiB) Zobrazeno 3088 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 26.9 mm
ISO: 2000
Ahoj všem. Drzost výrobců chemických náhražek opravdového a poctivého jídla nezná mezí .....už své ,,chemické vzorce" dokonce zaštiťují např. ,,originální staroslovanskou recepturou" !!.....naši slovanští předci se musejí v mohylách obracet Karlík PS: po staročeských pochoutkových jitrničkách z Lidlu od firmy Baroni ( které obsahují bambusovou vlákninu )....je tenhle Medovník další skvost na pultech tohoto řetězce. Dělat z lidí voly...to by jim šlo
Přílohy
Medovník original.JPG (245.3 KiB) Zobrazeno 3042 krát
UZ Fuji Finepix HS 30 EXR + Raynox 250 + kousek fólie ze starého LCD