Jindro - Tvoje všímavost je obdivuhodná, já bych málem čekal i stav oleje v motoru a objem nádrže Brouzdy - hezky jsi to opravil, šikula Dobry wieczór wszystkim z Oborniku Slaskich, jestem tutaj i jutro musze do klienta, cholera jasna
Tiež to na mňa robí dojem packardovského dizajnu, ale niečo mi na tom chýba, preto nie som si istý. Pred chvíľou cez ulicu sa spustila kanonáda, čo mi pripomenulo, že dnes má sviatok Peter a Pavel, teda všetkým mužom vlákna TNČ týchto mien prajem všetko najlepšie.
Přílohy
Blahoprianie.jpg (352.03 KiB) Zobrazeno 4822 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 40 mm
Čas expozice: 1/100 sec.
Clona: F/6.3
ISO: 200
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Do Bíliny veliká gratulace novomanželům. Děti už asi dělat nebudete, tak Vám oběma přejeme z Chodova, hodně zdraví a štěstí. Zdendo, hýčkej si nevěstu.
Kdo slaví, tak si to užijte... ! ....Polévka se jmenuje "Speciál Ala Dondo od vymakanýho Zdenouška.... ....kdyby jsi tak udělal nějaký vývar a ne takové svinstvo.
Meky byl skvělej! Atmoška a počasí parádní.No a když hráli pecky od Brouků,tak to mě dostalo. S tím orchestrem to byl nářez! Houmr dej koment taky,ať to tu nezapleveluju mýma kecama Ještě jeden náhodný cvak.Chtěl vyfotit,tak tady máš!
Slávku, z jakého místa jsi bral měření expozice u fotografie sektu s jahodami, z ledu? Když si člověk pozorně prohlédne exif, zjistí, že správně exponovanou fotografii si zajistí i správným nastavením měření expozice, nejen podexpozice je třeba používat. Mám se ještě hodně co učit M.K.
Přílohy
wwwBlatná 7936-1-1.jpg (296.53 KiB) Zobrazeno 4425 krát
Slávku - paráda, jako ostatně vždy Bohouši, po sklizení 6 m3 dřeva (brácha neměl jindy čas to dovézt) nemám žádné myšlenky , jenom poznávám, že vlaštovka ani čáp to nejsou. Jak se kluk zkulturní, dám mu to za úkol