Pedrozi.. hezky jsi oslavil neckyádou tož opožděně ale přece - vše nej Snad neurazí kytí s pokusem o přidanou hodnotu Houmr Samo že chválím fšecky komu nelenilo oprášit foťáčky Aji report z DESOP-u Mám jen technickou .. aji pro Brouzdyho
Přílohy
kytiška pro Pedroze.jpg (308.72 KiB) Zobrazeno 4607 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 100 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/6.3
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: Canon EOS 7D
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: -1/3 EV
Metering mode: Pattern
jak parkují frajeři.jpg (312.33 KiB) Zobrazeno 4607 krát
EXIF-Data
Čas expozice: 1/30 sec.
Clona: F/2.8
ISO: 3200
Model: Canon EOS 7D
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: -1/3 EV
Metering mode: Pattern
schválně kdo to svedete.jpg (289.62 KiB) Zobrazeno 4607 krát
EXIF-Data
Čas expozice: 1/60 sec.
Clona: F/2.8
ISO: 3200
Jiřino - když mi na to půjčíš svoje auto, předvedu Ti to taky, to není až takové umění , jak mě kdysi zkušební řidiči naučili - pitomce ze sebe člověk udělá i za kratší dobu než 5 vteřin Veliteli - krásné ptáčky nám tu dáváš, hned jsem volal děti, aby se podívaly (je jim sice 22 a 20, ale přijdou vždy rádi)
No zadní dvěře,trochu přední ,trochu sloupek,trochu podběh, a prej by to žádnej servíce neopravil za tu cenu co mi dají Samo že to za 5L. zmáknu.a za zbytek bude nějaký to sklo hi hi hi.... dveře už mám 1500kc.sice jsou zelený ale na Brčálu se to ztratí néééé...
Tak dám ještě něco ze sobotního večera.Pohodovka,pusťte si. Je to Kydaňsko Klacíkoffská formace Zpěvákovi je tuším 16 a něco. Jinak dobře natočené myslím. http://www.youtube.com/watch?v=BpeMBO0KyQU A tady jsou na pár fotkách.