Laco, no rekni, ze tu tech pres dve ste stranek nebyla sranda. Predstav si, ze by byl kazdy jako ty a prisel sem tak jednou za dva, tri mesice. To bychom to mohli uz tehda zabalit; dokud te tady vynaseli do nebe a cos tady napsal bylo vic nez svate pismo, tak si se zde angazoval az do aleluja. Pak jak ty rikas, ten zlorad Petr zacal do tvych sragorek ryt a komentovat a kouzlo bylo ten tam; od te doby se moc neukazujes tedy viditelne. Ale jakmile se neco sustne, co by se ti hodilo do kramu, tak jsi tady viditelny jako treba ted.
K tem tvym dvema CB Fotkam; kdyz reknu nic moc, tak to bude tak asi ono... Co nam tim chces rici? Objektiv je stary jak metuzalem, staci tak mozna na nejaky digital do max. 8 Mega, pak je uz na kulove ho..... A C/B fotky; co s tim, ma to max. dynamiku do deseti clon a to jeste se suprovym fotakem a suprovym objektivem jako je treba DP2M a pod. Vic se v CB udelat neda; a pak, je to zalezitost a to hlavne sedych tonu, kterych ma mit CB miliardy... kde jsou tady na tvych a kolik ze je tech sedych tonu...?
ps, zapomel jsi tady uvest s jakym fotakem se ten Jupiter 135 tak chlubil? Nebo jsem to nekde prehledl?
pepa
vrgada, ten Quattro 0 je moc specializovany, musel bych mnohdy jit co nejbliz k motivu a to nerad. Ten Quattro DP2 je uz dobry i na jine veci. Mel jsem DP2M a DP3M, DP2M mela z nich ten nejlepsi objektiv a tak tomu je i u DP2 Quattro. Ten 0 uz kapku zkresluje do stran a jeste to srovnavat...

Ne, kdyz tak, tak DP2 Quattro.

axislubo, jo, fotky dobre i ta pletovka, zalezi take hodne na okolnim svetle, taky se povedly; tak se ma fotit! Klidne, uvolnene a fotit. Pak to spravne prijde samo....
Petr