magda píše:Ahoj všichni - bezva fotky
Josefe, ty máš asi na mysli ten sběrač. Původní je vidět v pozadí. Já bych to ale viděla ještě trochu jinak

. Je-li to vyhlídková jízda, tak mně tam překážejí dveře, já byla zvyklá nastupovat a vystupovat z plošiny za jízdy

.
Magdi, byla jsi rychlejší, než já s doplněním mé odpovědi.
U toho zadního vozu ( mimochodem, byl to typ, kterému se říkalo "Krasín", s dveřma uprostřed ), to není kladka, ale propojovací tyč na osvětlení vlečňáku. Večer musel průvodčí tuto tyč, asi 1,5 m dlouhou, otočit směrem k motoráku a zasunout do takového háku. Od tyče dolu visel taky jen provaz. Jiné elektrické propojení s motorákem neexistovalo. Ani nebyl důvod, vleky brzděný nebyly. Kdyby se náhodou vlek odpojil, průvodčí měl ve voze mechanickou brzdu. Takové veliké černé, železné kolo s aretací. Když byly vleky dva, musely se takto propojit a rozsvítit oba. Nevím, kolik je v troleji taď, ale tehdá to bylo 600 V =. Ta bezpečnost tehdá také nebyla nic moc. Když pršelo a průvodčí nahazoval spadlou kladku, nebo "rozsvěcel" vlečňák, musel použít rukavice!
A když už jsem se tak rozkecal, tak ty dvě spodní, příčné lišty pod motorákem, to bylo jen ovládání "smetáku" který spadl před kola vozu, když se do této zábrany drclo.