Ahoj chlapi.
Jirulko,maminka říká,že hodnej jsem byl naposledy když mi bylo 5 let....od té doby prý jsem pěkný zmetek
Frankie tys mne ,,dostal"

....téměř shodně mi to před pár lety řekla jedna léčitelka,když jsem k ní přijel s manželkou aby jí pomohla.A švagrová (která ležela téměř půl roku v kómatu po těžké havárii) a probrala se (nejspíš shodou okolností) po mé návštěvě (kdy jsem se na ni snažil ,,působit"abych ji zachránil před definitivním odpojením od přístrojů, které bylo schváleno na další den),mi řekla,že mne opravdu vnímala a rozhodla se ,,vrátit".Já,celoživotní materialista si pořád nechci připustit,že bych měl nějaké ,,zvláštní" schopnosti (přestože už i manželka vyžaduje moje ,,působení"když má menstruační bolesti....prý se jí vždy během chvilky uleví ).Asi máš pravdu....přišla možná doba,kdy bych se to měl konečně připustit a od někoho zkušeného naučit vědomě a cíleně ovládat.Hlavně jak si potom ,,nabít baterky"...jsem vždycky strašně vyčerpaný.Když jsem se vracel od švagrové z nemocnice,tak se mi úplně udělalo zle za volantem,musel jsem zastavit a myslel jsem že nedojedu domů....pár dní jsem se pak z toho ,,zotavoval"v přírodě.
Nebudu to tady dál ,,zaplevelovat",ale požádám tě,jestli bych si s tebou o tom nemohl více ,,popovídat" mailem.
Dík za případný souhlas.
Karlík
PS: jsem rád,že jsem trošku přispěl k tomu,že jsi teď s těma hmyzíma potvůrkama větší ,,kamarád"