josef38 píše:Postihla mě nehoda, baterka v Leice M9 mně odkráčela do věčných lovišť. Naštěstí mám dvě, jednu jsem kdysi přikoupil u Škody. A teď se chci zeptat, jaké baterky ve svých mašinkách máte? ( M8, M9, MM )
U Škody byla poměrně drahá, ale má 1800 mAh. Ty levnější mají méně ( 1600 mAh ). Obávám se, aby i jejich životnost nebyla dána jejich cenou. Jelikož za jednu baterku od Škody mohu mít tři zakoupené v http://www.baterie24.cz/ v Děčíně, volil jsem tentokrát 1600 mAh. Děkuji za poznatky.
OVal píše: A když jsem tělo kupoval, tak jsem ho zkoušel s 28 Summicronem a i když jsem v žádné ze dvou zkušebních fotek neostřil na nekonečno, tak na plnou díru je zaostřeno tam, kam jsem chtěl...
LUPER píše:No neviem, či už sem môžem dať niečo aj s M9-ky.![]()
![]()
![]()
Ľ.
6maciel píše:
Josefe, na baterce bych nešetřil (a ani jsem to nedělal, mám 3x originál). S těmi neorigo čínskými je problém v tom, že neobsahují čip pro komunikaci s foťákem. Důsledkem je chování, kdy baterku nabiješ, foťák hlásí 100 %. Dofotíš ji na 50 % kapacity, nabiješ znova a foťák pořád hlásí 50 %. Když se zase dostaneš na reálných 50 % kapacity, foťák začne hlásit vybitý akumulátor a musíš pořád odmačkávat opruz na displeji. "Zresetovat" se dá jedině tak, že baterku úplně vymlátíš a pak nabiješ na 100 %. Bohužel na trhu asi není žádná neoriginální aku, která by tenhle problém neměla.
josef38 píše:P.S.
Přišlo mi Mailem.
Viz příloha.
josef38 píše:Otázka ale je, jak ji úplně vybít? Máš na to nějaký postup? Možná by stačil mezi kontakty zařadit odpor, aby z baterky tekl ještě dovolený proud. Ale můžu jí úplně vybít? nepoškodí se? Pokud se nepletu, tak Li-ion baterie musí mít ochranu před úplným vybitím, jak tedy na to? O tuto baterii stejně přijdu, proto se nebráním žádnému pokusu. O výsledku pochopitelně budu informovat. Díky za každou radu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník