ce. píše:Keďže 95% fotiek fotím bw predsalen som sa rozhodol ísť do chomúta s Leicou MM aj keď som mal spočiatku výhrady.
Jarouš píše:RGB filtry - taky si myslím, že by to mohlo být lepší, než z Foveonu, nějak vnitřně cítím, že by to mělo být principiálně jednodušší a čistší řešení. Čistě odborně tomu nerozumím vůbec, ale dolovat ty informace z různých hloubek křemíkových vrstev mi vůbec nepřipadá jednoduché...![]()
MirekE píše:
O tom dolovani jsem neco cetl, myslim, ze je to cervena, ktera se musi dost doostrovat a vytahovat.
MirekE píše:Blahopreju a jsem rad, ze jsi k ni nasel cestu i pres pocatecni vyhrady.
OVal píše:Ce: Gratuluji k novému vztahu. Je to na celý život, předpokládám...
Petrpakl píše:Diky vsem za rady a postrehy k fotkam.
Koukal sem na ne na 4 ruznych zarizenich. Na Macbooku s retinou displejem, iPadu, Sony Vaio s HD displejem a normalnim laptopu. Vsude vypadaly jinak. Nejlip nad Macu a ipadu, Sony bylo trochu horsi, Lenovo ble.
Takze to vypada, ze se pri uprave bez monitoru neobejdu. Coz je skoda, hodne cestuju a uprava fotek by byla idealni vecerni zabava, kdyz se nudim sam na hotelu.
Tak to jsem si myslel u každého mého nového fotoaparátu. A že tom tak není, o tom svědčí moje M9, před kterou byla M8 a ještě před těmito byl Digilux 2.
Kouleji to s náma dobře a kdo má potom odolat, že??? Měj se! J.
ce. píše:MirekE píše:Blahopreju a jsem rad, ze jsi k ni nasel cestu i pres pocatecni vyhrady.
Díky!
Aké máš správy o svojej budúcej M240?
Najnovšie kolujú informácie,že na novej M240 nebude fungovať režim LV a video ak sa nepoužijú kódované objektívy.
MirekE píše:Ten LV povazuju za jeden z hlavnich duvodu pro M, protoze se domnivam, ze to bude vyborny krajinarsky fotak, ale nekodovane objektivy nemam. Zvazuju, ze nekdy rozsirim vybavu o 35 a 21mm a v obou pripadech mam jako kandidaty take Zeissy, protoze mam ten jejich sverazny charakter na DSLR svym zpusobem rad a cena je polovicni az tretinova oproti podobne kvalitnim Leicam. Pokud bych se ale pro ne rozhodl, tak bych je stejne kodoval. Horsi by to ovsem bylo, pokud bych si chtel nechat sve Makro-Planary a pouzivat je pres redukci na foceni zblizka. No, myslim, ze puvodni plan zredukovat vybavu na jeden fotak nevyjde a zrcadlovku si necham.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník