Rozepře naštěstí pominuly, ale jinak tu poslední dobou chcíp pes! Tak dávám alespoň snímek z konzervy. Je to okno mého posledního pracoviště ve Štěchovicích. Měl jsem kancelář přímo v tělese hráze a při velké vodě se kousek vedle mého okna valila voda z přepadů, to jsem musel mít okno zavřené, abych neměl vodu i na stole. Říkali jsme tomu Daliborka. Proto také jsem si na závěr své působnosti v tomto mém posledním pracovišti udělal svůj poslední snímek. Mějte se! J.
A ještě jeden z konzervy. Je to záběr z Hornopožárských lesů. Toto místo se nazývá "Vlčí jámy", poblíž je Prosečnice, kde bývalo za první repobliky plicní sanatorium. Všimněte si nápisu vytesaném na kameni, z roku 1929. Vytesali ho zřejmě pacienti, kteří sem chodli na vycházky. [/quote].
Přílohy
Vlčí jámy 2.JPG (534.81 KiB) Zobrazeno 3175 krát
Naposledy upravil josef38 dne 25 úno 2013 21:12, celkově upraveno 1
Bohouši, kdo to je? Také jezdí na Brčálník, že ho neznám? Čím fotografuje? Jo a ten pravej Ti barevně ujíždí! To by bylo, že by jsme zase vlákno nerozproudili!
A o tohodle bezvadnýho zálesáckýho kluka ( synovce ) jsem koncem roku přišel! A to už jsem se rozkecal, na to, abychom rozprodili vlákno dost! Předávám štafetu! Mějte se! J.
Přílohy
zálesák Vašek.jpg (561.47 KiB) Zobrazeno 3164 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 6.3 mm
Čas expozice: 1/30 sec.
Clona: F/2.8
ISO: 114
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash fired, auto mode
Model: FE-120,X-700
Expoziční program: Creative program (biased toward depth of field)