Nazdar bando !
Jsem doma, žiju, žena mě nebije a děti jsou zdravé.
Skutečně jsem dceru vrátil do vlasti, půlrok je už pryč (tzn. půlrok po posledním Brčálu !!). V pátek jsem ujel 1311 km za necelých 11 hodin a dva dny jsem se z toho vzpamatovával.
Sluníčko tu u nás skoro není, tak nefotím. Dnes jsem byl v Prostějově, tam sluníčko, tady šly "řídké výkaly" potokem...
Když to venku stojí za prd, tak jsem poopravoval pár starých lampáčů (rádií), no a hlavně rád popřemýšlím u krbu

...
Do toho pár cest po vlastech českých i slovenských (poprvé v životě jsem jel na služebku do Vráblí vlakem

, šéf tam čekal s autem, tak abychom nejezdili dva ve dvou autech, jsem se obětoval a jel vlakem).
Byl to zážitek, napětí bylo jinde - dojede to kam chci ?? Jak zjistím, kde přestoupit atd...
Navíc poprvé v životě jsem si na Slovensku objednával vepřový řízek s bramborem anglicky !!! Servírka mi nerozuměla česky !!! No to se mě fakt dotklo.. Navíc to bylo na Oravě (Námestovo), která není až tak daleko od nás...
Takže týdenní cesta se šéfem, pak zas týden v Německu, tak jsem rád, když mám chvilku klid...
Vidím, že to tu taky trochu spí, asi to bude tím, že fakt není světlo... Čest světlým výjimkám

Mějte se hezky, já se zase ozvu, jak se zlepší stav oblohy

...