Na Velmistra slyším velmi zřetelně
Hlavně, jak píše pan Brouzdač, u verbalních historkek bych mohl získat titul ještě vyšší
Nemám moc času, sháním dvoustovky hřebíky, bo zítra má přijet ve 13:00 hod. z Klacíkova návštěva a nejrychlejší, profesionální řešení je, abych ty hřeby narval do futer, aby se dveře nedaly otevírat

, protože hokej našich, proti klacíkovským, začíná až v 17:00 hod. a pan Fotograf z Klacíkova u toho nesmí chybět.
Jak bývá tradicí, tým, který vyhraje opravňuje k inkasu, od poraženého zuřivého reportéra, kávičku s colou, v restauraci zimního stadiónu, kde je i kouření povoleno.
Dám, zcela vyjímečně, ukázku z fotoobrazů na plátně, 60x40 cm, kterých mi dneska přišlo 8 kousků. Dal jsem si tu práci, abych je ledkama podsvítil a zvýraznil jsem Vánoční atmosféru pro nadcházející rok.
Zatím mám osvětlený 3 ks ( hledejte šmudlové

) a zbytek 5 kusů nechám na Vás, zda-li přijdete s lepší a jednodušší inspirací pro jejich podsvětlení. Vypínač musí byt uprostřed obrazu, aby se nemusel dodatečně zatěžovat v horních rozích, protože první světelný obraz jsem osadil vypínačem v pravém dolním rohu a než jsem se dostal k rybářskému olůvku, které jsem rozklepal na plátek, abych obraz vyvážil, musel levý horní roh zatížit zapalovač, který jsem musel z rodinných důvodů poté retušovat, aby dcera měla klidný spaní

Ten obrázek úplně vpravo nahoře jsem dal do prezentace obrázků v TV, aby jste měli lepší porovnání zátiší mojí milované D.
... a kácející linie si každý srovná indivindy
Dobré ráno.