Koukám 37,4 C, to už je možná ta prasečí chřipka, nevím jestli se vyvolávání fotek dožiju.
avek píše:A kdybych jako nesmělý puberťák měl fotoaparát fotil bych tajně krásný holky, od pasu a s uříznutou hlavou, jako jeden přispívající tady, ale už mi bude 37 tak by taková divná záliba byla na pováženou. A stejně by mi to manželka zatrhla.
avek píše:Josefe, omládne zestárne to je jedno, ale podívej se u Škody na tu knížku, možná by tě zaujala.
josef38 píše:Poznáte někdo, kdo je ten starý vorař s fajfkou?
Jarouš píše:Lubomír Brabec, kytarový virtuos. Je zkrátka vidět, že jsem nejstarší...![]()
![]()
![]()
MirekE píše:Nasel jsem si ten prevoz na Google Maps - to je Nadrazni ulice, ze?
Vorari, prevoz, to je jako by se svet na chvili zastavil. Musi to byt takova dobra dusevni hygiena...
MirekE píše:Ok, tak ja taky pridam jednu osobnost. I kdyz je to vyfocene takovou lejkou nelejkou.
Nevim, jestli je jmeno tajne ulozene v EXIFu, ale nazev souboru trochu napovi. Pozna nekdo?
josef38 píše:MirekE píše:Nasel jsem si ten prevoz na Google Maps - to je Nadrazni ulice, ze?
Vorari, prevoz, to je jako by se svet na chvili zastavil. Musi to byt takova dobra dusevni hygiena...
Našel jsi to dobře. Tady máš ještě stránky obce Vrané nad Vltavou, kde máš o místním přívozu více.
http://www.vranenadvltavou.cz/index.php ... oid=448789
No, duševní pohoda to je, pokud ovšem překousneš to, že první přívoz vyjíždí v půl šesté ráno, za každého počasí a Ty když nastupuješ do práce, tak tam musíš být minimálně o půl hodiny dříve, abys vše připravil. Odvázal loď, donesl a nasadil vesla, nainstaloval osvětlení, v zimě proházel sníh, eventuelně vyčistil loď, posunul z vody, nebo naopak do vody "pajcrama" nástupní můstky atd.
A když příjdou první lidi, většinou ženský, který měly špatnou noc a navíc musely brzo vstávat tak kdo myslíš, že se jím stane hromosvodem?
Ale to všechno Tě tak vytrénuje, že se staneš odolnějším na nepříjemný lidi i za jiných okolností!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků