josef38 píše:CCD snímač má prý údajně lepší podání barev, než CMOS.

, na rozdíl od LCD, které se již moc nevyvýjelo
 , na rozdíl od LCD, které se již moc nevyvýjelo  
 Jenže to tehdy neuměly odhalit ani PC monitory a to jem měl profesionální 21" CRT Compaě Professional. Dnes tu nedokonalost teprvá vidím v plné "kráse"
 Jenže to tehdy neuměly odhalit ani PC monitory a to jem měl profesionální 21" CRT Compaě Professional. Dnes tu nedokonalost teprvá vidím v plné "kráse"   
  Ale ani CMOS zprvu neoplýval rychlým odečtem dat.
  Ale ani CMOS zprvu neoplýval rychlým odečtem dat.  
   Co platilo včera už neplatí dnes
 Co platilo včera už neplatí dnes   , ale nějak se ten zastaralý názor furt drží nějak ze setrvačnosti jak smad
 , ale nějak se ten zastaralý názor furt drží nějak ze setrvačnosti jak smad   

Luboš píše:CCD, LCD nebo LSD, vždyť je to jedno...

LCD snímač potěší zejména s černobílým filmem.
   LCD snímač potěší zejména s černobílým filmem.  

OVal píše:Něco podzimních barev....

OVal píše:Díky. Mám pořád nasazený žlutý....

Obecně ale kulturní obohacení klasickým turkem ve světě moc neberou. Presso naštěstí pro mne znají víc. Jen by člověk nesměl do Emeriky na tu překapávanou břečku...
  Obecně ale kulturní obohacení klasickým turkem ve světě moc neberou. Presso naštěstí pro mne znají víc. Jen by člověk nesměl do Emeriky na tu překapávanou břečku...
OVal píše:Josefe, třeba by šla zaučit.Obecně ale kulturní obohacení klasickým turkem ve světě moc neberou. Presso naštěstí pro mne znají víc. Jen by člověk nesměl do Emeriky na tu překapávanou břečku...
Jedna s předělem

josef38 píše:.............. Ondro, jedna rada která asi neuspěje. Při fotografování otoč fotoaparát vzhůru nohama. Musel jsem to ale napsat...............
 Ah ták, Ty myslíš stativem nahoru!?
  Ah ták, Ty myslíš stativem nahoru!?   Ale vážně - To je mazané
 Ale vážně - To je mazané   

Stanley 900 píše:Josefe, to není nic platné, protože ta vada je přes celou fotku, akorát na obloze je více poznat.

(Zase má dropouty
 (Zase má dropouty  Ale většinou jen drobné
 Ale většinou jen drobné    )
 )

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků