Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři

Hejhulák píše:Tak nějak vypadá pokus, při kterém exponujete 130 x 25sekund to samé... A vona ta mrcha (Země) se furt točí...

... Několik snímků jsem musel vyřadit, byly na nich stopy po letadle.
... Několik snímků jsem musel vyřadit, byly na nich stopy po letadle. .
.

...
... , takže výsledné ohnisko bude jinde, než je psáno... Vzhledem k poměrně silné vinětaci bych se přimlouval k tomu afokálu.
, takže výsledné ohnisko bude jinde, než je psáno... Vzhledem k poměrně silné vinětaci bych se přimlouval k tomu afokálu. !
!

!
! ...
...

...
...
Hejhulák píše:Jen tak z výletu s vnoučkem....

Hejhulák píše: Na kolej jsme se strýcem pokládali hliníkovou minci a pak sledovali, jak na ni vlak najede a co z ní bude. Ale to už je dávno.

Stanley 900 píše:My sbírali plíšky na kolejích u nádraží, když jezdily parní lokomotivy
 Já(!)
  Já(!)  pokládal jako pubescent... na koleje kamínky, mince, ale i nábojnice...
  pokládal jako pubescent... na koleje kamínky, mince, ale i nábojnice... (neb nejen v dřevěňákách, ale i později v kupé vagonech, WC po potřebě sklopilo klapku a vše vypadlo na koleje
  (neb nejen v dřevěňákách, ale i později v kupé vagonech, WC po potřebě sklopilo klapku a vše vypadlo na koleje   ... ) A "my" se v tom hrabali
  ... ) A "my" se v tom hrabali   Nebo stáli v konstrukci příhradových mostů a připadlo "nám", že prší i když bylo jasno
 Nebo stáli v konstrukci příhradových mostů a připadlo "nám", že prší i když bylo jasno  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků