melanchocká nálada na mě z teho jdeOVal píše:Jedna podvečerní.
 To je "jen" momentka z ruky? (jen hádám dle vyššího ISO a 1/50s
 To je "jen" momentka z ruky? (jen hádám dle vyššího ISO a 1/50s   )
  )melanchocká nálada na mě z teho jdeOVal píše:Jedna podvečerní.
 To je "jen" momentka z ruky? (jen hádám dle vyššího ISO a 1/50s
 To je "jen" momentka z ruky? (jen hádám dle vyššího ISO a 1/50s   )
  )

ono stačí to naše, v případě plochých filmů, kolik času trvá jedna fotka
 ono stačí to naše, v případě plochých filmů, kolik času trvá jedna fotka 

OVal píše:Edo, ano, byla to jen momentka z ruky. (Z auta nefotím, nanejvýš z koloběžky a to taky radši prvně zastavím.)

Naštěstí jsem si tenkrát nic nezlomil. Ale soused si málem vykloubil sanici, jak se smál...
  Naštěstí jsem si tenkrát nic nezlomil. Ale soused si málem vykloubil sanici, jak se smál...  

I když dle svislic budov držíš aparát rovněOVal píše:DSC00478.JPG (717.78 KiB)
 (využíváš integrovanou vodovánu, nebo spoléháš jen na svoje oko?), tak působí jakoby jsi jej držel křivě.
  (využíváš integrovanou vodovánu, nebo spoléháš jen na svoje oko?), tak působí jakoby jsi jej držel křivě.  Ale na svědomí to (jen dojem) mají zejména ubíhající keře a zahrada nejspíš jdoucí z kopce a nikoliv křivý horizont, který se jeví jako by letěl na stranu špatným držením aparátu
  Ale na svědomí to (jen dojem) mají zejména ubíhající keře a zahrada nejspíš jdoucí z kopce a nikoliv křivý horizont, který se jeví jako by letěl na stranu špatným držením aparátu 

ODSakEda píše:I když dle svislic budov držíš aparát rovněOVal píše:DSC00478.JPG (717.78 KiB)(využíváš integrovanou vodovánu, nebo spoléháš jen na svoje oko?), tak působí jakoby jsi jej držel křivě.
Ale na svědomí to (jen dojem) mají zejména ubíhající keře a zahrada nejspíš jdoucí z kopce a nikoliv křivý horizont, který se jeví jako by letěl na stranu špatným držením aparátu
 Je to ve vodováze, ale záběr je ve svahu, tak to vypadá šikmo. Mimochodem, pod tou kruhovou cestičkou je v podzemí východisko asi sedmi podzemních chodeb s klenbou, nad kterou je ten parčík. Ale chodby jsou zasypané a moc daleko nevedou.
  Je to ve vodováze, ale záběr je ve svahu, tak to vypadá šikmo. Mimochodem, pod tou kruhovou cestičkou je v podzemí východisko asi sedmi podzemních chodeb s klenbou, nad kterou je ten parčík. Ale chodby jsou zasypané a moc daleko nevedou.

Neřeším to, diskutuji - jen vyjadřuji své dojmy a ujišťuji se, že mě zrak nešálí. Nic vícOVal píše: ...... Edo, nevím proč to řešíš, když si i odpovídáš.......

Ale nějak mi text dosti předělali
  Ale nějak mi text dosti předělali  a s jinejma chybama, než jsem měl já
  a s jinejma chybama, než jsem měl já  ... Ale stejnak jde spíše o fotky, které server ještě víc zmenšil a prohlížeč zmršil
 ... Ale stejnak jde spíše o fotky, které server ještě víc zmenšil a prohlížeč zmršil  

Luisifer píše:johni píše:
Fík?

Stanley 900 píše:Josefe, pěkná, ale nějaký idiot jí zkrátil vousy

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 11 návštevníků