Co máš za skener? Moje "ofocovací stolice" je Pamnasonic GF1 na zvětšováku Magnifax 4. Zatím!
Se skenerem stále koketuji, ale také se stále nemohu rozhoupat. Nevím, jestli by mi to něco užitečného, tedy kromě pracnosti s GF1, přineslo. A ta cena slušného skeneru zrovna malá není. Za to bych měl další objektiv.

Jo, už vidím 8800F! Nikde jsem nevyčetl jak velkou denzitu má tento skener. Standa na tom asi bude se svým Epson Perfection V800 Photo o kousek lépe. Ale 16000.- Kč se mi za něj dávat nechce.

Luďku, jak si poradíš u "ofocovací stolice" s dílčími snímky, kde schází jakákoliv kresba. A že při fotografování krajinek takové snímky vzniknou! Při skládání finální fotografie takové snímky program nedokáže zpracovat a celkový snímek je pokažen.
Zatím to je jediná věc, která mě na digitalizaci snímků přes Magnifax4 + Panasonic GF1 vadí.
Poradil bych si tak, že bych na prázdná políčka nanesl fixou kotevní body a nakonec je klonovacím razítkem vygumoval, ale připadá mě to silně neprofesionální. Měl bys lepší řešení?