Jinak fotka super!

A ti drozdi pod mostem take!

Alda píše:Prurva Ondro, jak ty to jen děláš, že máš ty Č.B. tak parádně kontrastní...![]()
pe-pa píše:Josefe, Oval, ALDA, jste srdecne zvani! Bude mym potesenim videt vase vyborne postrehy na vasich fotkach v mem nove zalozenem vlakne pod
Fotime krajinu: Foceni krajiny, streetu a jinych fotogr. disciplin
pe-pa píše: Takze diky za zpravu a tfuj tfuj tfuj na tve dalsi nove fotky!
josef38 píše:Petře byl jsem nějakou chvíli v Nardenu a můj dojem byl ten, že se Holanďani s němčinou moc nekamarádili. Angličtina je ale jejich druhý jazyk. Něco podobného je dnes u nás, pomalu každý adolescent dnes ovládá dost dobře angličtinu. Za nás byla povinná ruština a možná právě proto, že byla povinná, tak jsme jí dost flákali. Také je to ale škoda.
josef38 » 27 čer 2018 14:25
Petře byl jsem nějakou chvíli v Nardenu a můj dojem byl ten, že se Holanďani s němčinou moc nekamarádili. Angličtina je ale jejich druhý jazyk. Něco podobného je dnes u nás, pomalu každý adolescent dnes ovládá dost dobře angličtinu. Za nás byla povinná ruština a možná právě proto, že byla povinná, tak jsme jí dost flákali. Také je to ale škoda.
lasta » 27 čer 2018 14:48
Holanďani mluví německy dobře, ale nemluví touto řeči rádi.
Nemají rádi Němce .....od války
OVal » 27 čer 2018 15:43
To je jak s Frantíkama a angličtinou. To má ale ještě o dost starší kořeny, než poslední válku...
**lasta píše:Edo
Nežvaň pseudohumální pitomosti..
Zajeď si do NL a zeptej se místních jaký mají vztah ke Germánům a proč.
Pak budeš vědět, že mluví dobře německy, ale mluví neradi a to je předmětem diskuse...příště si ji precti než něco vykřikneš .....
**lasta píše:Edo
Nežvaň pseudohumální pitomosti..
Zajeď si do NL a zeptej se místních jaký mají vztah ke Germánům a proč.
Pak budeš vědět, že mluví dobře německy, ale mluví neradi a to je předmětem diskuse...příště si ji precti než něco vykřikneš .....
Abys to nemusel hledat.:josef38 » 27 čer 2018 14:25
Petře byl jsem nějakou chvíli v Nardenu a můj dojem byl ten, že se Holanďani s němčinou moc nekamarádili. Angličtina je ale jejich druhý jazyk. Něco podobného je dnes u nás, pomalu každý adolescent dnes ovládá dost dobře angličtinu. Za nás byla povinná ruština a možná právě proto, že byla povinná, tak jsme jí dost flákali. Také je to ale škoda.lasta » 27 čer 2018 14:48
Holanďani mluví německy dobře, ale nemluví touto řeči rádi.
Nemají rádi Němce .....od válkyOVal » 27 čer 2018 15:43
To je jak s Frantíkama a angličtinou. To má ale ještě o dost starší kořeny, než poslední válku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků