Dnes tam možná skáknu na oběd. Zdá se, že tam dobře vaří byť asi jen made in Asia. Ale za ten výhled to stojí.
 Dnes tam možná skáknu na oběd. Zdá se, že tam dobře vaří byť asi jen made in Asia. Ale za ten výhled to stojí.
je to jen momentka z mobilu ;-₩Jaryn píše:Edo, myjí to zvenku na lanech. Ale já tam vidím spíš odlesky z restaurace než nějaké upatlání, takže by to možná dost vylepšil polarizační filtr.

ODSakEda píše:je to jen momentka z mobilu ;-₩Jaryn píše:Edo, myjí to zvenku na lanech. Ale já tam vidím spíš odlesky z restaurace než nějaké upatlání, takže by to možná dost vylepšil polarizační filtr.
 .
.

(bo jsem potreboval vyzvednout jeji auto k oprave ú me doma v dilnicce a sama se bala jet pres celou Moravu)
 (bo jsem potreboval vyzvednout jeji auto k oprave ú me doma v dilnicce a sama se bala jet pres celou Moravu)

Odjezd jsem musel o dvě hodiny odložit, tak jsem se nechal inspirovat tvým záběrem. Jídlo v té čínské "restauraci" mi doslova nevonělo, švédský stůl na čínský či vietnamský způsob už vůbec ne. Těmto samoobsluhám, které si hrdě říkají švédský stůl, se vyhýbám, protože nikdy nevíš, zda do toho jídla aj někdo neodpluje. Takže jsem zůstal jen bokem a raději hlady, tvé místo bylo stejně obsazeno. Okna jsou opravdu ušmudlaná, ale zevnitř. Polarizák se mi šroubovat nechtělo, stejně jsem fotil s objektivem úplně u skla, což je asi nejlepší. RegioJet přijel přesně načas
  Odjezd jsem musel o dvě hodiny odložit, tak jsem se nechal inspirovat tvým záběrem. Jídlo v té čínské "restauraci" mi doslova nevonělo, švédský stůl na čínský či vietnamský způsob už vůbec ne. Těmto samoobsluhám, které si hrdě říkají švédský stůl, se vyhýbám, protože nikdy nevíš, zda do toho jídla aj někdo neodpluje. Takže jsem zůstal jen bokem a raději hlady, tvé místo bylo stejně obsazeno. Okna jsou opravdu ušmudlaná, ale zevnitř. Polarizák se mi šroubovat nechtělo, stejně jsem fotil s objektivem úplně u skla, což je asi nejlepší. RegioJet přijel přesně načas   Já čekal až na navazující autobus.
 Já čekal až na navazující autobus. Ale není to dobou... - jak se mnozí vymlouvaj, ale jen některými(!) lidmi...
 Ale není to dobou... - jak se mnozí vymlouvaj, ale jen některými(!) lidmi...  

Kdo umí, umí, kdo neumí, čumí
 Kdo umí, umí, kdo neumí, čumí   A já jsem čuměl
 A já jsem čuměl   

Tak dík.
  Tak dík. , ale jak mu to reje, tedý vlastně hraje! A super Rockenrolové Koutry Blůz, nebo jak to nazvat česky. Nebo BlůGrás?: https://www.youtube.com/watch?v=V9-ltPsbw9g
 , ale jak mu to reje, tedý vlastně hraje! A super Rockenrolové Koutry Blůz, nebo jak to nazvat česky. Nebo BlůGrás?: https://www.youtube.com/watch?v=V9-ltPsbw9g
 )
 )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků