Alda píše:Nevím jak vy, ale já již delší dobu sleduji dění na Sigmě-Foveonu. Myslím,
že jsem celkem tolerantní člověk a málo co mě vyvede z míry. To co se tam
děje posledních pár dnů, mě více, než jen udivuje. To, že se tam nějaký pe-pa
prezentuje jako samozvaný fotoguru, překypující samolibou ješitností, nechutnou
arogancí, narcismem a naprostou absenci sebereflexe je mi celkem jedno. Pitomec,
prostě zůstane pitomcem, s tím se nedá nic dělat. Ale co nechápu, je jak se k němu
staví někteří členové Sigma fóra. Jak radostně "vrtí ocasem", když jim nějaký snímek
pochválí a následně jim uštědří arogantní a jízlivý "kopanec" s dodatkem, že jsou naprosto
neschopní tupci, co se nikdy nenaučí fotit. Tož tak tedy ne, tak by diskuze neměla fungovat.
Být členem Sigmy fora, tak ho pošlu do pr*ele, ať si tu svou fotoosvětu šíří v germanii, kde
údajně žije. I kdyby to byl jediný člověk na světě, co umí obsluhovat Sigmy, tak od takového
bych žádnou "radu" nikdy nechtěl. To bych raději hodil foťák do žumpy a věnoval se kreslení
komiksů. No a jestli se ptáte, proč to nenapíšu do Foveonu, tak proto, že jsem se zařekl, že
se tam nebudu už nikdy angažovat.Doufám, že někdo z Foveonu si to přečte zde a udělají
si s tím nabubřelým mistrem všehomíra pořádek sami...
Ahoj Aldo. Díky za podporu. To víš, že si to tady SIGMÁCI přečtou. Klidně jsi to mohl napsal
do SIGMA fóra, já bych byl i rád. Ta situace na SIGMA fóru mne štve (napsal bych to i ostřeji,
ale nemá to význam) už velmi dlouho. Bohužel žádné rozumné řešení není. To možná potvrdí
i Josef38. BANY nepomohou. Co bude se SIGMA fórem dál, to ukáže čas. Mám obavu, že asi
řada SIGMÁKŮ emigruje k vám, pokud nám to dovolíte.
Jarda