Ahoj bando, je vidět že jste mi poctivě drželi palce, protože hned v první vyhlédnuté firmě mi odpustili ,,výběrové řízení" z více uchazečů , šel jsem hned k přijímacímu pohovoru a udělali mi takové podmínky,že jsme si hned plácli
Karlík
PS: tak jsem se původně na zápas Mayweathera s Conorem nedíval ( protože jsem to považoval za ,,šaškárnu" v které jen lítá spousta peněz a proto na ni oba kývli ) ale před chvílí jsem na záznam narazil při přepínání kanálů tak jsem část ,,utkání" skouknul a má domněnka se jen potvrdila

. Ač mám raději zápasy MMA než box ( a Conorovi občas fandím ), tak musím říct, že z jeho strany to nebyl žádný box....rozdíl v pohybu i razanci úderů byl propastný, budoucí vítěz jasný již po prvním kole a kdyby Floyd chtěl naštvat diváky i promotéry, tak to klidně mohl ukončit někdy už v pátém kole ( ale to by mu ,,za trest" asi pár desítek tisíc dolarů z výplaty strhli za zkrácení domluveného ,,divadla" ).Myslím že Conor musel s prohrou počítat , ale to co za ni shrábne mu nejspíš za to stálo

.
Bylo evidentní, že se musel pořád soustředit na to, aby nepoužíval lokty,zápasnické chvaty a jiné údery co má zautomatizované z oktagonu ( i když mu to docela často ,,ujelo" a hlavně v prvním kole kdy měl Floyd často hlavu hodně dole tak jsem trnul,když Conor podvědomě přešel do pozice pro útok nohama na hlavu ( resp. kolenem ) ale naštěstí si to vzápětí uvědomil a vrátil se do boxerského gardu

.....jinak bylo po zápase v prvním kole a diváci by rozmlátili arénu

,,Naskočené" koleno do ohryzku by totiž už ,,nerozchodil" ani takový frajer jako je Floyd.
Jinak souhlas se Stáňou...tenhle zápas by si snad Floyd ani neměl až tak ,,považovat", protože evidentně šlo jen o šou a prachy a Conor mu jasně nesahal ani ,,po kotníky"