Jsme na tom podobně. Já jsem to včera rozplaval v bazénu. Plaval jsem v jedné dráze s rehabilitační sestrou z Dobříše. Byla dobrá!! Tedy v tom plavání, pochopitelně!
Potom jsme poseděli ještě chvilku v restauraci u kávy. Ona si to alespoň mohla připsat také jako rehabilitaci jednoho staříka.
P.S.
Nespal jsem tu noc proto, že jsem kontroloval, jestli mi ještě chodí VOYO přes internet. Varovali tam, že ti, kteří si pořídili předplacení na zkušební dobu, tak jím to nepůjde. ( asi poučení ze zápasu Klička s Joshuou ). Proto jsem si raději koupil na měsíc legálně vstup na tuto stanici. Stálo mě to 150.- Kč, ale těch peněz nelituji, lístek na tento zápas by stál mnohonásobně víc. Ale i tak tam pacholci na VOYO během zápasu sekli tabulku s varováním.
Tady to komentoval Ondra Novotný, podle jeho postřehů na zápas se mi zdá, že má k těmto sportům velice blízko. I ke kickboxu, ale i k MMA, tedy k zápasům v osmiboké kleci.