Já si odpočítávám čísla, kolik jich kam může jít a v jednom políčku to jedno samotné vyjde Jenom u některých sudoku se to dostane do stavu, kdy to má dvě možnosti a tam se musí obě vyzkoušet několik kroků dopředu Tak například u tohoto sudoku jsem první číslici po doplnění prostředního řádku, který byl jednoduchý, dal 6 v osmém sloupci druhé políčko, protože to je jediná možnost, kde může být
Dobar dan, to sou tady věci, koukám, Josefe a Stando s tou A9 to byl jenom takovej vodkaz že je to pěkný, ale já to necíííí, to fakt ne, aspoň zatím, novinky za mnoho nepotřebuju a nejspíš nikdy nebudu, i když mě nový věci bavěj hodně moc
mladej kompaktem
Přílohy
160417mikiPanakem (1).JPG (396.27 KiB) Zobrazeno 5639 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 105.1 mm
Čas expozice: 1/2000 sec.
Clona: F/2.8
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: DMC-FZ300
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
160417mikiPanakem (2).JPG (295.08 KiB) Zobrazeno 5639 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 105.1 mm
Čas expozice: 1/1600 sec.
Clona: F/4
Pěkná číča, pěkný fotky . Sudoku neznám, budu se na muset dát, abych úplně nezblbnul . Narazil jsem na článek, zarazilo mě tipování, asi tomu většina lidí nerozumí: https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/cl ... tml#hp-sez. Když nad Kličkem vyhrál už v minulosti Fury, měla by to být téměř jednoznačná záležitost pro Joshuu. Ale stát se může fšecko . Nějakej cvak, aby se neřeklo...
Přílohy
DSC_2083_1080.jpg (144.51 KiB) Zobrazeno 5614 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 135 mm
Čas expozice: 1/5000 sec.
Clona: F/2.2
Zítra , vlastně po půlnoci v neděli, se uvidí. Já to vidím na Joshuu. Kličko několikrát selhal a lehnul. Pokud někoho porazil jednoznačně, nikdy to nebyl boxer první třídy, ale někdo s několika prohrami. S Furym to byla ostuda boxu celý zápas. Zrovna tak jeho zápas v červenci 2013 s Povětkinem... tohle jestli chce předvádět, tak to je na omylu, Joshua se s ním přetahovat nebude. A navíc má skleněnou bradu a Joshua to umí na bradu
Nejošklivější "styl" měl Frank Bruno. Ten před zápasy s Tysonem měl plnou hubu řečí a pak předvedl jenom věšení se na něj a přidržování si ho a věčně byl napomínaný. Jakmile se mu nepodařilo se na Tysona pověsit, už inkasoval a oba zápasy prohrál K.O.
Ahoj, Sudoku luštím akorát na lehátku u moře, ale jen ty základní. stejně se s některými potrápím Na box jsem kdysi vstával na Tysona na RTL nebo SAT1, nebo co to bylo. Začátek ve 2 v noci, než došlo na Tysona, tak bylo 5 ráno a za 15 vteřin bylo hotovo, tak jsem mohl jít spát
johni píše:Ahoj, Sudoku luštím akorát na lehátku u moře,...
Tak to máme podobný. Jen snad s tím rozdílem, že já ho luštím, když sedím na záchodě. Trochu to je ztráta času, ale člověk by si měl občas tu svou "ramku" zaměstnat, aby nezastydla.
S tím boxem, jen aby to nedopadlo podobně. Protože kdo ví, kdy začne hlavní zápas. Ale když už jsem do toho investoval 159.- Kč, tak musím vydržet!
Je to většinou okolo půlnoci, když je zápas v Londýně a teď nevím, jestli mají taky letní čas a nebo je to jenom o hodinu Tyson, to musel mís Stewarta, ten prvně lehnul za 7 s a pak ještě dvakrát v prvním kole a nebo Etien, ten lehnul po jednom zásahu v první minutě
Sudoku dělám v časopisech soutěžní a nebo i jen tak
monikash píše:Já u sudoku většinou narazila na chybně vytištěné kousky.....
Moniko, nenech mýlit. Já si to u posledního sudoku myslel také. Už jsem jich vyluštil dost a nikdy jsem chybu nenašel. To jsem si jen mylně myslel u toho posledního, ale chyba byla u mne.
Chyba by byla, kdyby na jedné řádce, nebo v jednom sloupci byla dvě stejná čísla a to se mi ještě nestalo.
Moniko, já asi za deset let jenom na jeden, v Sudoku časopisu, jinak ne a že bys na ně narazila "většinou", to ne
Chyba nemusí být jenom natištěné v řádku, sloupci, nebo poli stejné číslice, ale i někde, kam nepatří, ono to potom při doplňování v jedné fázi ukáže, že je to špatně... ale takové bylo jedno, co nemělo řešení.