Díky za informace.
Dafik píše:Pokud si sám nedovedete odůvodnit, přínos koupě 2.8 verze skla, tak ho pravděpodobně nepotřebujete
ogyn píše:Ptáš se jestli splní očekávání,ale nepíšeš "co očekáváš "! Při 99% používání rozsahu 70-200 bys to už mohl vědět! Takže jej zřejmě nepotřebuješ
jiri.sefrna píše:Pokud si to dokážeš finančně zdůvodnit, tak bych neváhal ani chvíli, F2,8 nabízí úplně jiné možnosti práce s HO, navíc i vyšší rychlost AF a možnost použití TC
Mila_xl píše:jiri.sefrna píše:Pokud si to dokážeš finančně zdůvodnit, tak bych neváhal ani chvíli, F2,8 nabízí úplně jiné možnosti práce s HO, navíc i vyšší rychlost AF a možnost použití TC
To ale Jirko asi píšeš o stabilizované verzi 2,8 ne? Já osobně ji mám a přešel jsem z 4,0, bohužel, taky stabilizované, tak se k tomu nevyjadřuji (i když za přechod nelituji a potvrzuji na 100% tvoje slova).
Mila_xl píše: jde o to, jestli je to skutečně až tak výrazné v porovnání se značným cenovým rozdílem natolik, aby ten cenový rozdíl vyvážil. To si musí každý rozhodnout sám. Fotím D50kou a F2,8, můj známý má 5D a k tomu F4 a je spokojený. Těžko radit, já jsem si vybral jinak ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků