To jste fakt dobrý. Tak vás aspoň pozdravím jedním kaktusem. Z Canonu mám jen starý PowerShot G15, používaný hlavně na ty kaktusy, kde ale nemá chybu a proto si ho hýčkám. Ať se vám, chlapi, daří!!!
  To jste fakt dobrý. Tak vás aspoň pozdravím jedním kaktusem. Z Canonu mám jen starý PowerShot G15, používaný hlavně na ty kaktusy, kde ale nemá chybu a proto si ho hýčkám. Ať se vám, chlapi, daří!!!  

FDF píše:Zářijová a říjnová Šumavská hraniční tůůůristika III

zbraně?
  zbraně? 

a rotačním závorníkem u AK.
 a rotačním závorníkem u AK. Já su jináč pacificta! Zbraně jsou pro srabi...
  Já su jináč pacificta! Zbraně jsou pro srabi...   I když chápu, že v dnešním globalizovaným světě plném nenávisti (spíše ji skrze NACIonalismus,  šíří media!!!!!
 I když chápu, že v dnešním globalizovaným světě plném nenávisti (spíše ji skrze NACIonalismus,  šíří media!!!!!  ...) , je to možná směšné :-/ Ale nechci být stejný hulvát jako ti agresoři
 ...) , je to možná směšné :-/ Ale nechci být stejný hulvát jako ti agresoři  To bych byl defacto pokrytec!!!
 To bych byl defacto pokrytec!!!

,to už tady jednou bylo a nebude to jinak.
 ,to už tady jednou bylo a nebude to jinak. 

FDF píše:ODSakEda : "Já su jináč pacificta! Zbraně jsou pro srabi..." Řekni to Janě Černochový z ODS,ta tě přesvědčí, že žiješ v omylu
 ...
 ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků