jerome: Zkusím tu demoverzi verze 7 a pokud se mě ji podaří nainstalovat,tak ji vyzkouším.Kdyby to nešlo nebo nevyhovovalo,tak bych tě pak poprosil o tu "naší " Co stála ta vnitřní nová grafická karta a kam/jak jsi připojil tu přídavnou ? Já mám několik USB 2 a jeden USB3. Na USB 3 připojuju externí disk Verbatim 500 GB,kterej je na USB 3 stavěnej ale je kompatibilní i s USB 2.
Na Widle 10 já zatím vůbec neuvažuju přecházet.Co jsem kde četl,má to být dost podobné osmičkám a asi by to alespoň pro mne moc výhod nemělo. A zase všechno potřebné znova instalovat.Já byl spokojenej i s XPéčkama a přechod na W 8,1 nebyl nijak moc náročnej na ovládání.Je to o pár dní zvyku, nejvíc mě vadí na těch změnách ta nutná instalace potřebných věcí. XPéčka jsem měl/mám, ve starém počítači včetně Fotoshopu,Irfanu a ještě dost jiných prohlížečů,ale stejně jsem používal na fotky jen Irfan,zdá se mě z toho nejlepší a navíc se mě v něm osvědčil ten doostřovací algoritmus.Jen ten současnej staženej nemá možnost "filmový pás",to jsem dost používal,nevím, jestli je to jiným operačním systémem nebo vylepšeným Irfanem. Zatím mě chybí ke "štěstí" Office,Neat Image,CCleaner a ovladače k tiskárně. XPéčka tiskárnu Canon i-sensys LBP 6000B poznaly hned bez nějaké instalace.
Včerejší úlovek(celkem 2 malý hříbky a jeden velkej za 2 hodiny) - na každou houbu připadalo asi 30 zaparkovanejch aut u lesů

),příprava na grilování a kotě,to je velkej výřez a nekvalitní fotka na dost dlouhej čas,bylo to už večer a moc šancí na focení mě 2 koťata nedávaly.