mosoj:
Zatím internet explorer kterej je nastavenej. Na starým mám mozilu firefox, s tím jsem byl spokojenej. Já se teprve prokousávám těma novotama z PX na Windows 8.1. Všechno je dost jinak..už jsem nainstaloval Avast, mapy z Garmina z CDéčka. Na krabici byl 12 místnej kód pro odemčení, teď už musí být 25 místnej. Tak jsem volal podporu, je to jednoduchý, odešle se na ´odemkni.garmin.cz´ starej 12 místnej kód a obratem přijde novej 25 místnej. Pak jsem nainstaloval Fotoshop 7, měl jsem obavy jestli bude ve Widlích 8.1 chodit. Instalace bezproblémová jenže...dřív jsem otevřel fotku, kliknul pravou myší, naskočila tabulka v čem chci fotku (soubor) otevřít, dal jsem Fotoshop a otevřela se v něm. Teď se sice tabulka s nabídkou otevře taky, jenže Fotoshop tam nikde není. Koukal jsem všade možně, ale jak ho dostat do tý tabulky je mě záhada, takže zatím nevyřešeno. No a ještě asi budu muset nějaké věci doinstalovat, např.Word, ten ty widle nemají, ale to nebude problém

A taky hlavně Irfan Viev, v tom doostřuju a zřejmě i prohlížím fotky, možná je součást Fotoshopu ...No dává mě to zabrat, já, počítačový nablblo se novýmu PC a hlavně přechodu z XP na Widle 8 dlouho bránil, ale vyhnout se tomu nešlo. Ale je to jiná pohoda, ticho a ne ten hukot jak na letišti. Přípojku internetu (rychlost) mám naměřenou technikem od O2 i z měřáku rychlosti na netu shodně 32 Mbit a starej PC zvládal tak 5 Mbit. To by až tak nevadilo, ale ten starej pekáč každou chvíly začal šrotovat a třeba 5 minut s tím nešlo hnout - no 9 let bez přeinstalace ....ale cpát do toho peníze už nemá smysl, bude jako rezerva.