premekh: Ta večerní Praha má hodně co do sebe

. Prahu já nemusím, když už tam musím, koukám co nejrychleji vypadnout, ale na fotkách je nádherná. Možná je ta moje nechuť k ní daná tím, že se obvykle nepohybuju zrovna v romantických místech...
FDF: Kunštátskou kapli opravili letos na jaře. Je hezká, ale bohužel se do ní nikdo nedostane. I když, nedivím se. Když si vzpomenu, jak vypadala, když byla otevřená. Asi před 40 lety jsme v ní přečkávali bouřku a bylo to tam něco mezi smetištěm a latrínou. Hrůza. Tak snad nám teď aspoň vydrží ve fotogenickém stavu.
Začal jsem s reportem z Orlických hor, budu pokračovat. Šerlich každý asi zná, teď tu ale pšoni začali něco budovat. Od horní stanice jejich lanovek ze Zielence je přímo vedle hranice široký pruh vykácený a zplanýrovaný až k ohybu hranic proti našemu parkovišti v sedle pod Šerlichem a od něho dolů k původní sjezdovce. Jestli to bude nějaká komunikace nebo nová sjezdovka, netuším. Ale kdyby to byla sjezdovka, byla by to pro našince bomba. Dojedete na parkoviště, přejdete silnici, nasadíte lyže a hurá dolů přímo do centra zieleňského střediska s asi 30 lanovkami a vleky. Večer vyjedete lanovkou nahoru, sjedete podél hranic k parkovišti a nazdar. To by bylo něco! Ale kdoví, necháme se překvapit.