Re: CHALOUPKA - vlákno babyjagy LJUBY
Příspěvekod josef38 » 29 úno 2016 11:15
*** Od správce: fotografie byla odstraněna neb porušovala práva jejího autora ***
Svůj příspěvek jsem smazal celý, neb po promazání jiných příspěvků už postrádal smysl a spíše byl zavádějící. Děkuji za pochopení. Josef.
Naposledy upravil josef38 dne 15 bře 2016 08:49, celkově upraveno 1
josef38
_____________________________________________________________________________________________________________________
Sleduji toto forum a nechapu tu spravedlnost a zast:
Nevím, jestli se občas nezaměňuje příčina s následkem. Ale kdo by se v tom zpětně vrtal, že?
Příspěvek od **lasta » 09 bře 2016 14:23
Příliš tvrdé.
Příspěvek od ruby52 » 09 bře 2016 13:30
A je to ...
_______________________________________________________________________________________________________________________
Pan mols1950 je PAN fotograf a zmizel spolu s Ljubou, ktera je umelkyne ve fotografice. Oba jsem je sledoval. Jsou to skveli a pohodovi lide.
Pan mols1950 ma fotoilustrace v nekolikati knihach o kulture a historii Ceska, pani Ljuby jsou prace - kresby, malby, skulptury - zastoupeny v mnoha galeriich sveta.
Zde to byly pani Ljuby jen fota zbytkova, pokus o komunikaci s nekomunikujicmi.
Z teto IP adresy je napojeno cca pres 20 uzivatelu.
Z kavaren, vlaku, autobusu, infocenter atd. snad stovky uzivatelu z jedne IP adresy - smaze admin vsechny, kdo se nahodou tady objevi a daji nazor?
Nelibi se mi takovy pristup, nesouhlasim se zakrokem spravce. Mel byt potrestan ten, kdo byl pricinou sporu s odcizenou fotografii - josef38.