pusch píše:Josefe, nevěřím že by tam nic nerostlo![]()
Právě jsem vykoupal ve vývojce jeden film a těším se až oschne!
jizapo píše:Josef, mezi vývojkou a ustalovačem se film vkládá do přerušovací lázně, nebo alespoň do vody a ne suší![]()
cervena_karkulka píše:Ahoj moji milí dědouškové nebyla jsem tady dlouho byla jsem u babičky a měla zarděnky.
Myslela jsem ale stále na vás jak se vam daří a co dělá vaše zdravíčko. Jak vám šlo vnoci pšoukání a jestli vás nebolí nožičky a zádička. Dědoušku bxm slyšela jsem že jsou na tebe zlý na jiném oddělení. Nic si z toho nedělej, oni budou taky jednou starý a nemocný. S tebou to ale zase tak zly není viď. Napiš mi někdy zase soukromně udělala jsem velikou chybu že jsem to nechtěla. Byl jsi na mně hodný a ptal jsi se mně na hodně věcí už jsem ti asi odpověděla ale asi ne na všechno. Napiš mi zase něco hezkého jako posledně. Tvoje cervena karkulka.
josef38 píše:No vida, někdo k nám poslal návštěvu!
Nebo žeby "Karkulka" vzala pozvání vážně? Nebo snad zabloudila?
Karkulko, ať jseš, kdo jseš, buď zde vítána! Jestli i fotografuješ, tak sem pověs nějaký svůj obrázek! Určitě se za něj nestydíš!
Jinak jsem Tě překopíroval k Tvým "dědouškům", kam jsi zřejmě původně chtěla psát! Holt jsi po těch zarděnkách trochu dezorientovaná!![]()
Luisi a Ty můžeš taky něco ukázat! Co dělá Tvůj velkoformát?
pusch píše:Josefe, držím pěsti
Nojo, Nemocnice na kraji města, sestra Marta Huňková! Já ale nejsem Josef Dvořák a za jednu noc ( doufejme ) bych toho asi mnoho nestihl!pusch píše:Josefe, i Megera se může změnit v kouzelného anděla,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků