Přemýšlím co sem dát z koncertování, mám akorát něco ze Šlágru.
Ale chystáme se na koncert, který bude brzy na Zámku v Bučovicích.

pusch píše:Ruby, kurde, voda by nebylato pivo mám dneska nějaký suchý
pusch píše:ťuky ťuk, vděčné téma ten úlněk![]()
...krajina snů... tam je možné všechno, než jsem to znenšil tak dcera poznamenala něco ve smyslu TWILIGHT (tvajlajt)asi si všimla vlka.
jizapo, Jirko, jestli dovolíšano byl by jinde... ale to by klidně dal Ruby s rybákem na několik způsobů
Josef by to poskládal s bratry panoramaticky s důrazem na detail, Ljuba by to dala graficky excelentně vyvedené, bmx by to možná dal přes spoďáry
fauve samozřejmě bez exifu, každý by to tady pojal nějak po svém... to je dobře, každý máme nějaký ten pohled na svět kolem nás
Škoda jen, že ta trojka posledně jmenovaných by to časem vymazala nebo nějak jinak přeonačila![]()
![]()
![]()
Ještě sem nahlíží Ivan navI n, má asi jiné starosti, dělá reparát s RJ a počtů, měl to tady nejspíš od maminky za trest 20x opsat.![]()
![]()
Jestli se mu podaří u zkoušky obstát tak snad dojde i na focení. Maminka by měla dohlédnout aby neponocoval nad compem
rána bývají krušná a člověk dělá více chyb, všimnul jsem si, že nedokončil větu...
Toš tak.
Jirko, osobně se těším na Tvoje fotky z různých akcítady jsem v rozporu s tím co by mě uchvátilo víc
živá hudba v těchto prostorách bývá hlubokým zážitkem
o focení ani nemluvím
![]()
Josefe, máte to tam pěkné, rybaření na řece má své kouzlo![]()
Ruby, kurde, voda by nebylato pivo mám dneska nějaký suchý
jizapo píše:Josef, ale na tom minikoni se hodně bála.
josef38 píše:Jirko, měl jsi zajímavou funkci!
Reportáž zajímavá a paní učitelka je zřejmě pohybově na výši!
pusch píše:Úhlavnímu příteli děkuji touto cestou za vyčerpávající zprávu, kterou objasnil moji pozici v kruhu rodinném![]()
![]()
pusch píše:Při cestě do včera zmíněné lokality jsme se stavili na malé občerstvení, nestačili jsme valit bulvy na truhlík s muškáty![]()
![]()
posléze mi došlo, že když rostou i ze šišky tak je to vlastně jedno![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník