výše vložené foto je sice z mercedes muzea v Němčourku...ale je to hodně dlouhá doba, co jsem ji vložila na galerku.....tam tenkrát bylo ještě , co se přiučit...ale taky určití lidé z mnoha niky ,z toho dělali kopku hnoje....to je prostě netík...kdo je doma pod pantoflem, kdo musí držet kušnu, neb míň vydělá jak jeho žena....kdo má mindroš, kdo je nedouk..tak prostě vystrkuje růžky v místech, kde je anonymita !!!Jen pako nevzdělaný, zamindrákovaný a hlavně malý vzrůstem, ten je hulvát na ženu !!! Normální chlap by s ním bacil o zeď !!! To na netu prostě nejde !!! A tak se hojí na druhém...malomocentsví tomu říkám...kdo chlastá a je vožrala jak z praku napadá druhého z chlastu,neb to pak tam nevypadá....kdo se ráchá bahnem, bleje, válí se po zemi za účasti druhých rychlých fotografů ???To je prostě tady inteligent !! jeho názor se bere ???!!!!

tak to hodí na druhého...to je život na netu !!!!Magořina, hloupost a ubohost !!!Škoda jen minuty na tyto tzv lidičky...jsou to dobytkové ! Ljubíčko, škoda opravdu času....když někdo dokáže házet hnůj 7 let ???? Já myslela že důchodci mají rozum..ale ba né....vlak jim ujel a tak kydaj !!!!!!!!!Hnusoba nejvyššího kalibru !a to jsem koukla jen na 0,5 stránky- na víc času mi to nestojí !!!! Hnůj! To víš, invenci prostě technikou nenahradíš !!!!!Ty vystavuješ, ty jsi úspěšná...tak tak žij a nicky házej za sebe !!!! Bezmozky jak by smet !!!!
Již není, kde se přiučit...není rada nad fotem...spěje to k zániku..jen je třeba si to uvědomit ! Nebo prostě se bavit nad fotem, jako v chaloupce....a tak ti držím palíky...neb chaloupka je věčná !!!!!!!!