Ahojky do chaloupky...
chválím díla, které se chválí sami !!!Fajné fota

...Jindro, buď rád, že s tebou v tvém věku ještě někdo laboruje !!Vždy je to jakási nápověda, že bude líp....víš, nechci tady psát o Břétíkovo synkovi, který to štěstíčko neměl ve 42 letech..Jindro, co tě znám - umíráš!!!Kluku můj, nerouhej se !!!!!!!!!!!Víš, kolem mě je nějak letos moc smrti !!Opravdu moc- když ti během půl roku zemřou 4 blízcí příbuzní??Víš, to ani foťák nebaví...to je jinde!!!!!!!Prosím tě, nestěžuj si furt a koujej žít !!!!!Jsi tu !!!!!! To štěstí jiní neměli !!!!!Dávej erbeny a foť jako šílenec !!!!!!!víš, je moc smutku kolem nás !!!!
něco zkusím vložit,ale fakt mi to nyní vůbec nejde...je to takový mus, slíbený..že nafotím narozky kámošce-60.!!!..měsíc dopředu slíbeno a pak řekněte, že to nejde....?!?!?!?!

Jsme tu samí takoví- kterých se to skoro týká....věřte v Bílině není ani trošku veselo !!!!

Je to v čudu....ale snad bude líp.....a tak se za poslední kvalitku moc omlouvám...chci tu být,ale sil není tolik, kolik bych si přála...bohužel....

Ps.vím, kvalitka není...ale objednavatelce se snad bude líbit...o tom je život...udělat druhého šťastným, dokud to jde!!!!!!