nigde nigdo

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři

MakB píše:Vladimíre nečil , je borůvková (okurková) sezona, doba dovolených a prázdnin.
 . Kanadská to by byla jiná. Jenže nemám takovou posuvku abych je tak změřil
 . Kanadská to by byla jiná. Jenže nemám takovou posuvku abych je tak změřil  

MakB píše:Vladimíre nečil , je borůvková (okurková) sezona, doba dovolených a prázdnin.

.
 .
Fauve píše:S kanadskými borůvkami už mám po sezoně, takže tak velké už tam asi nebudou, zítra se kouknu. V Polsku mi nabízeli keře amerických borůvek. Asi je koupím, abych trošku prodloužil dobu sklizně.
pedroz píše:Vladimíre vydrž,nějak to udržíme.PZ.
 .
 .

pusch píše:Zdarec, nemachrujte s vraníma očima

chtěl jsem ho původně vzít do chaloupky ale nakonec zůstal na svém místě
 chtěl jsem ho původně vzít do chaloupky ale nakonec zůstal na svém místě  

- je spousta odrůd, kamčatská je vlastně zimolez s plody chuťově podobnými borůvce, ale to vy přece dobře víte. Stejně se ale tyto zahradní plody malin, ostružin, borůvek, jahod a brusinek nikdy chutí nevyrovnají chuti plodů lesních. Já vím, jsem moc mlsná
 - je spousta odrůd, kamčatská je vlastně zimolez s plody chuťově podobnými borůvce, ale to vy přece dobře víte. Stejně se ale tyto zahradní plody malin, ostružin, borůvek, jahod a brusinek nikdy chutí nevyrovnají chuti plodů lesních. Já vím, jsem moc mlsná  
 . Nic jiného tam ani nebude, v týdnu u nás spadl asi 1mm, dnes dokonce 1,5mm srážek. O houbách si mohu nechat jen zdát
. Nic jiného tam ani nebude, v týdnu u nás spadl asi 1mm, dnes dokonce 1,5mm srážek. O houbách si mohu nechat jen zdát   
 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků