Slávku atéliorofka pěkná, jde mi samo o čoklíka, podstavec mě nezajímá.... Bando žiju, dnes k nám byl i proud střídavý a internet zaveden, tak se do Vás pustím...
Fotit samozřejmě nebudu, pomůcky mám v jedné ze stopadesáti banánových krabic, po bytě, sklepě, autě a tak rozeseté....
Ahoj, vím, že už se s tímto námětem opakuji, ale nic lepšího zatím nemám. Jsem poslední dobou dostatečně vytíženej na přívozu. Fotečky máte hezké i ta Bohoušova se mně líbí. Ta tmavá atmosfera byl určitě autorův záměr! Slávku, Ty nikdy nezklameš! Mějte se a všem přeji příjemkné prožití vánočních svátků!! J.
Stanislave, hezký! Jen přemýšlím, jak jsi ten nápis ve sněhu vyšlapal???
http://www.novinky.cz/zena/styl/322075- ... zivot.html ..... Když se jich pak zeptáte na něco k onomu snímku, který pořídili, nedokážou vám vlastně nic pořádného říct, nepamatují si to. Jednoduše spoléhají na technologii, která za ně určitou věc zaznamená, a oni se pak už samotné věci nemusejí 'účastnit',“
To je pěkná "krávovina" !!!! Naopak, právě , že si pamatuji...
Čas předvánoční, čas bláznivý. Snad to příští týden bude pohodovější.
Přidám také svoji PFku, protože se to sluší. Zároveň tímto přeji všem TNčákům i jejich nahližitelům klidné a pohodové vánoce. Nechť všichni najdou pod stromečkem jen fotohračky a žádný MĚKOUŠE.
Přílohy
PFka.jpg (510.14 KiB) Zobrazeno 4128 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 90 mm
Čas expozice: 1/100 sec.
Clona: F/8
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode