Zdravim,
Petr
Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
Jarouš píše:Pan Škoda, dole možná L. Kamarád?![]()
![]()
Pátrám jen v paměti Tvých fotek, Josefe, ale nevsázel bych se ani za nic...
josef38 píše:Ale můžeš prosím napsat, jaký objektiv ( ohnisko ) jsi použil a jaké dělení jednotlivých snímků?
Skládáno v PTGui ?? Děkuji!
otula píše:josef38 píše:Ale můžeš prosím napsat, jaký objektiv ( ohnisko ) jsi použil a jaké dělení jednotlivých snímků?
Skládáno v PTGui ?? Děkuji!
Josefe, sice se stále přes e-bay snažím získat Tokinu 11-16, ale vždy se najde někdo, kdo je ochoten dát víc než já, nebo ji vlastník nechce posílat za hranice, takže je to foceno stále stejným objektivem 17-55 mm na jeho nejkratším konci. Takže mne to vychází přibližně na 200 snímků na jednu fotku. Přesněji je to tak, že ten kostel je složen z 189 snímků, hrad z 222Fotím samozřejmě na 3expozice a skládám pomocí Huginu
josef38 píše:Ty tři expozice děláš u každého záběru? Něco, jako rozšíření dynamiky?
Otázka druhá. Musíš tedy mít nějakou dělící hlavu!
Vidím, že jsi hračička. Mě tyto snímky zajímají spíše z technického hlediska. Už jenom proto, že jsem si dosti pracně vyráběl tuto dělící hlavu, abych mohl rychle cvakat a nemusel odečítat stupně!
Mám cvakací zařízení po devíti stupních. Tedy 40 obrázků do obvodu. Použil jsi hustší dělení????
otula píše:A ještě odpovím dříve, než se někdo zeptá, co je to antireflexní snímek. Viz příloha
otula píše:Josefe, máš to pěkně složené!
Vladimíre, ať přemýšlím jak přemýšlím, není mi jasné, jak se ti podařilo dostat zrcadlo do webové stránky![]()
A vzpomněl jsem si teď na jeden Anderův vtip, jak jde s Eržou po městě a Erža kouká do výkladů a najednou se ozve - Hej, Ander, pozri akú škaredú babu majú na tom obraze - Ale Erža, veď to nieje obraz, to je zrkadlo...
otula píše:
Vladimíre, ať přemýšlím jak přemýšlím...
josef38 píše:Kravička hezky nafocená, ty mouchy jsi ale odehnat mohl!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník