Musel jsem za humna, Josef nemá nasušeno

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
bmx píše:nojo, smula, jezdim na dalnici do 130...
bmx píše:jojo, jezdi zena...nedavno, no uz pred dvema lety, dostala se do leveho, v kolone, co mazala 140...klepala se, povidam, mas tam 140...pravila stisnenym hlasem...ja vim...![]()
![]()
dnes uz normalka, jezdi jak Suelyn ze serialu...![]()
![]()
nekde ve verejnem dopr. prostredku si precetla...Nemluvte za jizdy s ridicem...tak to tvrde pozaduje...
MakB píše:Zdendo, kroť se, vím, že máš plnou kartu, to se to fotilo z rejžovského křesla se stativem (je ale pravda, že jsi 2x asi 2 min. stál
).
Jarouš píše:No, já myslím, že máš docela slušně vyladěno, Josefe...![]()
Myšák píše:MakB píše:Zdendo, kroť se, vím, že máš plnou kartu, to se to fotilo z rejžovského křesla se stativem (je ale pravda, že jsi 2x asi 2 min. stál
).
Jó,to se Bohouši může kdykoli živelně zvrhnout......![]()
![]()
josef38 píše:Ahoj bando, právě jsem se vrátil z Prahy, lehčí o peněženku!
Jaké štěstí, že jsem platil pokutu na dálnici, jinak byla ta Rumunka, co stála za mnou ve frontě v cukrárně, bohatší o zmíněných 1500.- Kč pokuty. Takto si chudinka přišla "jen" asi na necelé tři stovky.
Senior IN karta a bankomatová karta jí jsou k prdu, neb jsem okamžitě nechal oboje zablokovat. A to jsem si vždycky myslel, že se to mně stát nemůže, že jsem dost opatrnej! Prdlajs!
Jsou to šmejdi s velice hbitýma rukama a navíc snad i amaterští psychologové.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník