Ahoj, vyhrabal jsem na internetu. Je to Grein v Rakousku ( Dunaj ) Jde z těch zátaras až hrůza, ale drží jim to! Zřejmě je to všechno jen o penězích! Zdá se ale, že je to také město duchů. Nikde ani človíček, ani auto! Předpokládám, že to pod zábranama vlevo na chodníku není člověk, ale možná hydrant??
Přílohy
Grein Österreich.jpg (826.28 KiB) Zobrazeno 3693 krát
Naposledy upravil josef38 dne 05 čer 2013 16:22, celkově upraveno 2
No, spíš to bude Dunaj , ale vypadá to naprosto neuvěřitelně. To se provalit, mají tam nefalšované tsunami, hrůza pomyslet... Brouzdyho přehrada by se měla poslat na Czech press foto, či jak se to jmenuje. Přinejmenším . Dám něco ze soudku "Moje první svatbička" . Naštěstí jsem nemusel, byl jsem tam jako béčková záloha.
target » dnes, 10:15 ..................Tak si dáme nějakou mňamku ne?
Slávku, ty víš jak na věc. Svatby- dostaneš papání a ještě výslužku.... hospody- jídelní lístek, hm tak to asi máš na týden . Máš malou hloubku ostrosti, nedohlédnu na druhý konec talíře .
Ahoj všem! Konečně jsem se dostal přes plot opuštěné papírny k přívozu. Tak dva první sníky po záplavě. Podle svinstva na střeše je vidět, že v kulminaci čouhal nad vodou jen kousek stříšky a komín přívoznického domečku. J. ( Obvykle si své snímky nepodepisuji. Tady jsem k tomu důvod měl. Dával jsem je nejen sem. )
Přílohy
L9999774.jpg (1.32 MiB) Zobrazeno 3810 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 50 mm
Čas expozice: 1/125 sec.
Clona: F/9.5
ISO: 160
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Ne
Model: M9 Digital Camera
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Center-weighted average
L9999776.jpg (1.42 MiB) Zobrazeno 3810 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 50 mm
Čas expozice: 1/180 sec.
Clona: F/8
ISO: 160
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Ne
Model: M9 Digital Camera
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Center-weighted average
Naposledy upravil josef38 dne 07 čer 2013 11:55, celkově upraveno 4
Pedroz: Petře, právě jsem dostal zásilku. Děkuji Ti moc, odepsal jsem mailem! Josef. Když jsem hledal přístupovou cestu k přívozu, procházel jsem opuštěnou halou papírny, kde si hraje mládež s barevnýma kuličkama na vojáky. ( "Paintballáci" )