TAK JÁ JSEM NIKDY NEPSAL???
"...Ale je fakt, že nastavení na denní světelné režimy, včetně blesku, dělají fotky trochu do růžova...", 17.02. 22:53
"...Brouzdy, jasně, souhlas. Je to do růžova, psal jsem to. Ty režimy pro denní světlo to tak dělají, asi je nebudu používat...", 18.02. 20:11
"...Prostě to viditelně táhne do růžova a tak to musí být nutně špatně. Je to těžká věc, na displeji to vidím taky trochu růžovější...", 18.02. 23:49
"...Z těch fotek dva výřezy, u kterých si stojím za tím, že mnohem blíž k realitě má výřez z té růžové (623). Už na místě samém v reálu mi to tak připadalo na displeji...", včera 19:19, tady bych si pouze jemně dovolil upozornit, že ve větě je vědomě použito slovo "výřez"

.
"...Brouzdy, fotka jako celek ne, hlavně ne ty stromy, ale ten přístřešek ano.", včera 23:23, jasné přiznání toho, že ta růžová fotka (623) jako celek pro mě vyhovující není, což byla doslovná odpověď na Brouzdyho předchozí jasnou otázku, což je snadné dohledat.
Takže já jsem fakt nikdy nepsal? I ten asfalt z podzimu bych snadno dohledal, kdyby to bylo nutné, jak jsem "nikdy nepsal".
Jak můžeš napsat takovou kravinu, Bohouši? Není hodna ani Tvého věku, ani zdejší pověsti seriózního a pozorného čtenáře, ani pozice moderátora. Pouze pustá lež, nic jiného

.
Jinak dosti silně do žluta táhnoucí fotky ze včera 20:36 od MakB jsem nenašel, nevím o co jde.
Zdeňku promiň, ale musel jsem...